Hrana pentru animale si alimentatie pentru iarna

hrana pentru animale

hrana pentru animale

Vine iarna, bine-mi pare, in casa am o pisica…Nu prea rimeaza, insa ideea din spatele acestui mic joc de cuvinte este una pe cat se poate de serioasa. Indiferent ca sunteti fericitul stapan al unui caine, pisici, hamster, papagal, sau orice alt animal de companie, trebuie sa stiti ca iarna este un anotimp destul de dificil pentru micutele (dar si marile) necuvantatoare. Animalele de companie nu sunt expuse conditiilor dure ale anotimpului rece, asa cum sunt animalele de pe strada sau aflate in libertate, in natura, insa, tocmai din acest fapt pot aparea serioase probleme de sanatate. Pet Shop Mall intelege acest lucru, si mai ales, intelege si sustine dragostea dumneavoastra pentru simpaticele necuvantatoare, iar pentru ca acestea au nevoie de toata grija, atentia si iubirea, aici ne asiguram ca veti gasi cea mai buna hrana pentru animale.

Animalul dumneavoastra are nevoie de o hrana pentru animale completa

Spuneam ca toate animalele de companie sunt mult mai sensibile in timpul iernii deoarece, facand o comparatie, asa cum un copil cocolosit si tinut departe de conditiile mai aspre va fi mult mai sensibil, la fel putem spune si despre animalele de companie. Un caine crescut in apartament este mult mai repede si puternic afectat de conditiile meteo decat un caine al strazii, acest principiu fiind valabil la toate animalutele. Din acest motiv hrana pentru animale este esentiala deoarece ea trebuie sa vin in ajutorul organismului lor care are nevoie de nutrienti speciali si bogati care sa asigure corpului toate resursele necesare pentru a putea trece cu bine peste aceststres-iarna (intr-adevar, pentru multe animale de companie, iarna este un stres).

La fel cum si omul are nevoie de o alimentatie bogata in nutrienti, la fel si hrana pentru animale vine sa ofere intregul complex de proteine, lipide saruri si vitamine de care corpul animalutului are nevoie. La noi veti gasi toate tipurile de hrana pentru animale atat uscata cat si umeda, dar si speciala.

Hrana pentru animale uscata dar si umeda

Hrana uscata este poate cel mai uzual tip de mancare pentru animalele de companie, acest tip de hrana prezentandu-se sub forma unor bobite ce contin atat carne dezihdratata (exceptand cele vegetariene) si alte surse de proteine, vitamine si minerale, cat si alti nutrienti esentiali. Cu varietate foarte generoasa de sortimente, orice stapan de caine sau pisica poate alege tipul de hrana pentru animale uscata care i se potriveste cel mai bine animalutului. De asemenea, varietatea de hrana este structurata in functie de varsta, junior sau senior, dar puteti alege si bobite cu ingrediente speciale ce ajuta la cresterea imunitatii, cele care ajuta digestia sau cele care ajuta la formarea unei blani frumoase.

Hrana umeda este perfecta pentru a rasfata orice animal, aceasta continand bucati mari de carnita, preparata special pentru a avea o savoare aparte, dar si pentru a oferi o paleta completa de nutrienti. In concluzie, va recomandam sa oferiti o alimentatie completa animalutului de companie, astfel incat organismul acestuia sa detina toate resursele de proteine, vitamine, grasime si fibre de care el are nevoie pe durata iernii. Noi va asteptam pe siteul www.petshopmall.ro cu o gama completa de hrana pentru animale si nu numai.

admin

admin