Camera IP wireless – Solutia optima pentru siguranta ta, de la Big IT Solutions

Camera_IP_wireless_HD_720P_Foscam_C1_Lite_2Siguranta e o prioritate! Indiferent ca vorbim de locuinta sau de biroul unde ne desfasuram activitatea, pentru a preintampina diverse situatii neplacute, firma Big IT Solutions ne recomanda sa utilizam camera IP wireless. In catalog se gasesc atat camere pentru interior, cat si camere pentru exterior.

Oferta de camere IP wireless, de la Big IT Solutions

Pentru a-ti face o idee despre oferta de camere IP wireless, de la firma Big IT Solutions, in cele ce urmeaza iti voi prezenta pe scurt cateva modele:

– camera HD 720P Foscam C1 Lite Camera C1 Lite. E cel mai nou model de camera wireless de la Foscam. Se conecteaza rapid la internet si permite trimiterea notificarilor pe telefonul mobil. Acest lucru e posibil datorita functiei „Push Message”. Rezista la temperaturi de la -10 grade Celsius, pana la +60 de grade Celsius;

– camera IP wireless exterior Foscam FI8904W. Noaptea surprinde orice miscare, datorita celor 24 de LED-uri, permite incarcarea imaginilor pe un server prin FTP si e comercializata cu suportul de fixare;

camera IP wireless interior megapixel Tenvis TH661. Are o distanta de iluminare de 8 m, suporta standardul wireless Wifi 802.11b/g/n si stocheaza imaginile pe carduri de pana in 32 GB;

– camera supraveghere IP 1.3MP wireless Wansview NCM631W. Este audio bidirectionala, surprinde pana la 25 de cadre pe secunda si se poate roti atat pe orizontala, cat si pe verticala;

camera IP wireless 2MP Wansview NCM622GA Wansview NCM622GA. Imaginile au o calitate buna, e prevazuta cu 10 LED-uri IR, datorita carora are o vizibilitate pe timp de noapte de pana la 6M si se conecteaza automat la toate dispozitivele mobile, prin intermediul functiei P2P.

Acestea sunt doar cinci modele de camere IP wireless din oferta Big IT Solutions. Pentru a afla informatii despre mult mai multe, acceseaza pagina de internet a firmei mentionate si rasfoieste categoria cu asa ceva. De asemenea, poti solicita consultanta de specialitate din partea reprezentantilor Big IT Solutions.

Big IT Solutions – Comercializarea de produse pentru securitate

Din oferta firmei Big IT Solutions se pot achizitiona sisteme si produse necesare mentinerii securitatii bunurilor si imobilelor. Cel mai adesea, sunt achizitionate: camere de supraveghere, placi captura si sisteme de supraveghere.

In momentul in care vrei sa-ti alegi furnizorul de asemenea produse, mizeaza pe oferta de la Big IT Solutions. Iata de ce:

– catalogul este variat, cuprinzand accesorii de supraveghere cu diverse functii;

– primesti solutia optima, personalizata in functie de cerintele si conditiile tale;

– echipa firmei este bine informata tot timpul si receptiva la cerintele pietii;

– raportul calitate-pret este avantajos, indiferent de produsul pe care doresti sa-l achizitionezi;

– toate piesele din oferta sunt realizate conform normelor si standardelor din domeniu.

Pentru mult mai multe detalii suna la numarul de telefon mentionat mai jos si solicita asistenta de specialitate din partea echipei de profesionisti Big IT Solutions.

Uita-te in oferta de la firma Big IT Solutions si comanda camera IP wireless de care ai nevoie. Intrucat iti va satisface chiar si cele mai exigente cerinte, o vei recomanda, cu siguranta, prietenilor si cunoscutilor.

Date de contact

Adresa: Pitesti, str. Fratii Golesti

Telefon: 0748.696.867