Hrana uscata pisici, cum sa va rasfatati felina cu o viata sanatoasa

hrana uscata pisici

hrana uscata pisici

In mare parte putem spune ca atat cand vine vorba de hrana oamenilor cat si can vorbim de hrana pentru animale de companie, adica hrana uscata pentru pisici, penru caini, etc., aceasta are o mare influenta asupra traiului zilnic al companionului in cauza, asupra nivelului sau de energie, asupra a diverse apsecte din viata sa si a noastra in cele din urma.

Alegeti intelept, nu ieftin

Din pacate multe persoane nu isi asuma inca toate responsabilitatie care vin o data cu detinerea unui animal de companie. Daca de exemplu alegeti o pisica drept companion, nu trebuie sa ignorati defel faptul ca aceasta va avea nevoie de anumie ingrijiri pe langa ideea de a va juca cu ea. Asadar, cand alegeti o hrana uscata de pisici, trebuie sa fiti atenti la anumite aspecte exacte, care pot face o mare diferenta in calitatea vietii felinei dvs.

Achizitionati o hrana uscata de pisici de la un magazin specializat in domeniu, aici veti gasi nu doar mai multe tipuri de hrana ci si branduri renumite, care sa va ajute sa decideti ce anume sa achizitionati de fapt in cele din urma. De ce branduri cunoscute? Pentru ca acestea va vor oferi o hrana uscata de pisici care are ingrediente specifice, necesare felinei dvs., dar totodata care fac ca si mancarea sa fie gustoasa pentru aceasta.

Desigur, un animal de companie ne inveseleste mult viata, ne ofera o liniste interioara, ne relaxeaza si ne bucura, ne ajuta sa petrecem timpul in mod minunat si altruist, insa trebuie sa fi mereu constienti si de faptul ca acesta va impune anumite responsabilitati, intre care mentinerea unui trai sanatos pentru el este prioritara.

O surpriza placuta in fiecare zi pentru felina dvs.

Cu o hrana uscata de pisici potrivita, veti oferi felinei dvs. o surpriza placuta in fiecare zi. Astfel, puteti alege intre hrana umeda si hrana uscata, intre hrana pentru anumite rase, hrana pentru cazurile in care pisica dvs. are poate anumite probleme de digestie si asa mai departe. Cert este ca atunci cand veti cauta o hrana uscata de pisici, cel mai bine e sa apelati la specialistii Nova Food, fie ei online sau la un magazin cu locatie fizica. Aici veti putea hotari mai usor ce aveti nevoie, ce are nevoie de fapt felina dvs. sa consume. Se spune de pilda ca nu este recomandata pentru pisici o dieta cu carbohidrati, acestea nu au nevoie de asa ceva. Ceea ce trebuie insa sa aiba o hrana pisici potrivita vor fi proteine, taurina, apa, vitamine, minerale, acizi grasi. Se folosesc de exemplu in hrana pisici si conservanti, coloranti, etc. Acestia nu au un rol nutritional insa de pilda conservantii vor asigura ca mancarea nu se va strica foarte repede. Colorantii si alte substante asemanatoare vor oferi in fapt o forma si culoare mancarii pentru pisici, insa nu este recomandat ca acestia sa fie in cantitati prea mari in hrana oferita felinei.

Oferiti sanatate felinei dvs. in fiecare zi, cu o hrana uscata pisici corespunzatoare si va veti bucura de compania ei vreme indelungata.

admin

admin