Axa Trans Construct- structuri beton armat!

remote-login-mast-493772_640-320x213Betonul este unul dintre cele mai ieftine materiale folosite in constructii, acesta netrebuind tratat cu tratamente speciale de ignifugare ori tratamete antiseptice. In plus, prepararea acestuia si punerea in aplicatie se face usor, direct pe santier.

In cazul in care ai nevoie de un partenere serios si cu experienta in domeniul constructiilor care sa-ti realizeze structuri beton armat de calitate, Axa Trans Construct este alegerea perfecta!

Societatea Axa Trans Construct isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor si al lucrarilor edilitare de mai bine de 11 ani, asigurand totodata clientilor servicii de proiectare si executie. Printre serviciile oferite putem enumera: ridicarea constructiilor metalice, civile, industriale, executia de drumuri, terasamente, evacuari si transport de moloz, pamant dar si alte materiale asemanatoare precum si inchirierea utilajelor de specialitate.

Axa Trans Construct s-a facut remarcata de-a lungul timpul pe piata de profil, datorita seriozitatii, promptitudinii si calitatii lucrarilor realizate.

Axa Trans Construct realizeaza structuri beton armat pentru tot felul de constructii, mai ales pentru hale industriale mixe.

De ce sa apelezi la Axa Trans Construct pentru structuri beton armat?

Asa cum am mai mentionat, Axa Trans Construct detine experienta necesara pentru realizarea acestor structuri beton armat.  In plus, structurile sunt realizate la cele mai inalte nivele de calitate si la cele mai atractive preturi de catre echipa de specialisti ai Societatii.

Alegererea tipului de structura depinde de mai multi facturi printre care putem enumera: destinatia constructiei, amplasarea acesteia, inaltimea, tehnologia si materialele utilizate la executie.

In cazul in care doresti o constructie foarte rezistenta, structurile din beton armat reprezinta cea mai buna alegere. Materialele folosite la realizarea de structuri beton armat sunt de calitate superioara, echipa folosindu-se  de tehnologia de ultima generatie.

Armatura,( acele bare de otel inglobate in beton) joaca un rol foarte important in preluarea eforturilor ce urmeaza sa apara in timpul unui cutremur, de exemplu, marind rezistenta betonului si conferindu-i elasticitatea necesara pentru a face fata socurilor.

Cel mai mare avantaj al acestor structuri beton armat este acela ca, sunt capabile sa preia solicitarile datorate incarcaturilor permanente, greutatilor proprii, incarcari de vant, zapada, ploaie, etc.

Pentru construirea structurilor de rezistenta, cel mai indicat de utilizat este beton armat deoarece acesta prezinta numeroase avantaje, printre care: este unul dintre cele mai utilizate materiale in constructii, nu este scump, se poate prepara la fata locului, este versatil, nu necesitata foarte mult timp la intretinere, este accesibil, este rezistent la foc si lista poate continua.

Structuri beton armat de calitate superioara doar de la Axa Trans Construct!

Daca vrei sa ai garantia unei structuri beton armat de inalta calitate, atunci apeleaza cu incredere la Axa Trans Construct. Totodata, aceasta Societate din Bucuresti mai inchiriaza in conditii foarte avantajoase utilaje de constructii, shele, cofraje metalice, echipamente pentru finisarea betonului si lista poate continua.

Axa Trans Construct colaboreaza cu specialisti in domeniu pentru a oferi clientilor structuri beton armat care sa corespunda cat mai bine necesitatilor acestora.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.axatc.ro sau contacteaza reprezentantii- 0721 262 176/ 0720 292 292. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil, cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client.