Imperial Glass: transforma-ti cada intr-un dus cu paravane de sticla. Solutia momentului!

paravan-sticla-dus-14Amenajarea baii, misiune imposibila? Nu si in cazul in care ai inspiratie! Pentru o baie intima, confortabila si functionala 100% mizeaza pe eficienta unor paravane de sticla.

Alternativa la inestetica ¨perdeluta¨ pentru dus, paravanul din sticla mentine baia curata, oferind totodata nivelul optim de intimitate. Aceste elemente sunt ideale atat in cazul bailor rezidentiale cat si in cazul bailor de hotel/restaurant/bar sau mall-uri, ca despartitoare in toaleta barbatilor sau la dusurile in comun.

Paravane de sticla securizata cu aspect estetic original, intr-o gama variata de dimensiuni gasesti in oferta Imperial Glass, companie specializata in comercializarea produselor din sticla securizata. Paravanele sunt disponibile in varianta fixa sau mobila, astfel ca se pot deplasa pe sine pentru a optimiza spatiul baii (si asa, de cele mai multe ori, insuficient!).

Sticla utilizata este clara (transparenta) sau sablata (mata), in functie de gradul de luminozitate si intimitate de care doresti sa te bucuri!

Spune adio stropilor de apa imprastiati in timpul dusului si opteaza pentru varianta care-ti va mentine baia curata!

Paravane de sticla, cand perdeaua de la dus se dovedeste inutila!

Nimic nu este mai neplacut ca o baie ¨indundata¨ dupa fiecare dus racoros si relaxant! Chiar daca este special proiectata pentru a tine stropii de apa departe de restul baii, perdeaua pentru dus se dovedeste a fi de cele mai multe ori o investitie inutila. Ca alternativa la perdeluta  cu pestisori poti alege paravanul din sticla. Diferenta este enorma!

De ce paravan din sticla?

De ce trebuie sa inlocuiesti perdeaua din baie cu un paravan din sticla? Raspunsul este unul cat se poate de firesc: pentru ca paravanul din sticla este mai practic, mai intim si mai estetic!

Practic, cu ajutorul unui paravan din sticla transformi cada intr-un dus!

Paravanul pentru cada nu acopera in totalitate suprafata cazii dar este mai mult decat suficient pentru un dus revigorant in conditii maxime de intimitate si confort. Mai mult, un paravan de sticla bine ales poate contribui decisiv la design-ul baii tale. Cu alte cuvinte, paravanul din sticla imbina intr-o maniera inteligenta cei doi factori esentiali in amenajarea baii: functionalitatea si designul.

In functie de spatiul disponibil poti opta pentru un paravan fix sau mobil. Ambele variante asigura o estetica eleganta si..curata. De asemenea, poti alege intre sticla clara (transparenta) sau cea cea mata, in functie de nivelul de intimitate dorit. Paravanul, indiferent de varianta constructiva, se monteaza usor, fara murdarie.

Imperial Glass-Paravane de sticla transparente sau mate, fixe sau mobile

Daca vrei sa ai garantia unui element elegant si totodata practic in baia ta, contacteaza Imperial Glass si comanda paravan sticla la dimensiunile dorite. Prin gama de paravane de sticla pusa la dispozitie, Imperial Glass iti transforma baia intr-o zona dedicata realxarii depline si esteticii bine studiate.

Paravanele de sticla  economisesc spatiul si garanteaza un efect estetic inedit chiar si bailor de dimensiuni mici. Solutia este un in voga, des intalnita atat in locuintele in pas cu moda, dar si in bai de hoteluri sau restaurante.

In plus, Imperial Glass iti asigura accesul la preturi atractive, ideale oricaror proiecte de amenajare bai.

Paravanele pentru dus pot fi montate pe aproape orice fel de cada, fie ca este o cada de colt, asimetrica sau cu forma clasica. Fa-ti o impresie clara despre avantajele unor paravane de sticla accesand www.imperialglass.ro