Transporturile destinate celor mai buni

zoliSunt considerati monstri soselelor, iar cu forta lor, pot muta muntii din loc. Vorbim de transporturi agabaritice. Acestea sunt adevarate misiuni ce incearca atat flota noastra, dar si priceperea experimentatilor soferi de care Zoli Agabaritice dispune.

Suntem prezenti pe piata nationala inca din anul 2000, oferind servicii de transporturi agabaritice si de insotire a acestui gen de transporturi in toata tara. Datorita inaltului grad de profesionalism al echipei noastre, incepand cu anul trecut activam si pe plan international.

Ca firma transporturi agabaritice, oferim siguranta si profesionalism, prin toate serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Muschii de care dispunem pentru a duce la capat orice misiune

Dispunem de o flota formata din cinci capete tractor, ce pot suporta incarcaturi de pana la cateva zeci de tone. Pe langa acestea dispunem si de doua masini de insotire pentru transporturi agabaritice.

Cand discutam de transporturi agabaritice, nu ne referim doar la volumul si greutatea sarcinii de transportat. Pentru a putea transporta volume mari, este necesara o atentie la toate detaliile si o planificare minutioasa a fiecarui aspect.

Cheia succesului sta in planificare

Cel mai mare dusman al acestui gen de transport, este reprezentat de catre viraje. Acestea fiind foarte greu de efectuat, date fiind dimensiunile. Tocmai de aceea sunt folosite drumuri drepte sau autostrazi.

Un alt aspect important la transporturi agabaritice este acela de a asigura spatiul necesar de siguranta, atat pentru a nu periclita misiunea, cat si spatiul necesar a fi respectat de catre participantii la drum.

Putem spune din start ca cele mai provocatoare misiuni pe care le-am avut de-a lungul celor 15 ani, au fost cele din orase. Pentru a duce in siguranta marfa, prin strazile inguste sau virajele stranse din oras, sunt necesare zile intregi de planificare si pregatire a traseului.

Cel mai mare pericol care este prezent in orice oras si poateĀ  schimba soarta oricarui tip de transporturi agabaritice este reprezentat de cablurile de tensiune sau de alte tipuri. Pentru a evita aceste situatii neplacute, se apeleaza la specialisti care fie, deconecteaza temporar cablurile, fie le ridica pana la inaltimea necesara trecerii convoiului. In mod similar se procedeaza si in cazul copacilor sau altor obiecte ce pot incurca buna desfasurare a transportului.

Tocmai pentru ca luam in calcul fiecare amanunt, deoarece in cazul in care chiar si un aspect infim este neglijat, pot aparea situatii ce pot pune in pericol atat incarcatura, cat si vietile oamenilor. Pentru ca am invatat din fiecare misiune pe care am finalizat-o, va stam la dispozitie si cu servicii de planificare si organizare de transporturi agabaritice astfel incat indiferent de dificultatea traseului, dumneavoastra sa va puteti livra incarcatura.

Despre transporturi agabaritice putem scrie si vorbi foarte mult, insa un lucru este comun la toate misiunile pe care le-am avut fie aici, in Romania, fie in strainatate. Profesionalismul de care dam dovada de fiecare data cand livram incarcatura in termenul dat si in conditii depline de siguranta.