Impreuna cu Flomir Prest ai grija de natura

Impreuna cu Flomir Prest ai grija de natura

Impreuna cu Flomir Prest ai grija de naturaIti desfasori activitatea in domeniul petrolier, iar compania ta se ocupa de extractia, transportul, dar si prelucrarea petrolului? In timpul desfasurarii activitatilor mai sus mentionate nu vi s-a intamplat niciodata sa contaminati terenuri silvice, dar si terenuri agricole cu titei, produse rafinate, reziduuri petroliere si apa sarata, aceasta din urma fiind folosita in transportul petrolului?

Cu siguranta nu puteti nega acest lucru, este inevitabila poluarea mediului inconjurator atunci cand se lucreaza cu titei, insa lucrurile nu pot si nu trebuie sa ramana asa. Este vorba de sute de hectare de pamant poluat, pamant care poate fi folosit pentru bunastarea romanilor. In plus, daca pamantul va fi lasat asa, contaminat, pana la urma totul se va rasfrange asupra intregii tari. Chiar daca cele mai poluate judete din cauza titeiului sunt Teleorman, Giurgiu, Gorj, Dolj, Dambovita, Bihor si Braila, poluarea nu ramane doar acolo, cu ajutorul apei ea va fi transportata peste tot si va avea de suferit toata lumea.

Ce este de facut in acest caz? Se poate apela la serviciul de decontaminare a solului. Cine efectueaza aceste servicii? Compania Flomir Prest din Ploiesti. Aceasta companie nu doreste decat sa pastreze un mediu inconjurator cat mai curat si de aceea s-a axat pe tot ceea ce tine de reciclare. Se ocupa in special de deseurile periculoase, hartie, mase plastice, uleiuri uzate, slamuri si namoluri industriale.

Alege si tu o viata mai curata si mai sanatoasa, alege Flomir Prest!

Un pamant sanatos, oameni mai sanatosi!

 Oamenii trebuie sa inteleaga ca pamantul nu are o capacitate de regenerare infinita. Nu ii poti cere sa degradeze poluantii care il ataca zi de zi pana la nesfarsit. Atinge si el un moment de saturatie. S-a dovedit stiintific ca solul poate degrada numai 30 de tone de materie uscata per hectar in timpul unui an. Atat si nu mai mult. Iar oamenii trebuie sa tina cont de acest aspect.

Si pentru ca, intr-un final, acestia au reusit sa se trezeaca si sa cugete activ la solutii, au descoperit o metoda prin care pot deploua solul. La baza acestor tehnologii moderne stau in primul rand tratamentele fizice si chimice, tratamente care vor ajuta pamantul sa accelereze procesul de biodegradare a diferitelor reziduuri de hidrocarburi.

In momentul in care alegi tehnologia si metoda necesara unui anumit tip de sol si de contaminare, trebuie sa tii cont si de urmatoarele aspecte: timp, costuri, dar si efectele secundare. Da, din pacate, pot sa apara si acestea chiar in timpul decontaminarii solului sau dupa ce procesul este incheiat.

Foarte importanta si, am putea spune chiar esentiala, este promptitudinea cu care se trece la decontaminarea solului. Cu cat mai repede, cu atat mai bine! Zona trebuie inchisa, astfel incat intreaga procedura sa se desfasoare cat mai eficient.

Flomir Prest – din dragoste pntru natura

Flomir Prest este una dintre companiile din Romania la care poti apela cu toata increderea atunci cand ai nevoie de serviciul de decontaminare a solului ce a fost infestat cu hidrocarburi.

Flomir Prest iti garanteaza seriozitatea si promptitudinea cu care raspunde cerintelor tale, caci stie ca orice minut poate fi chiar vital pentru viitorul zonei contaminata.Impreuna cu Flomir Prest ai grija de natura1

Fii un om responsabil si ai si tu grija de pamantul pe care traiesti! Apeleaza la Flomir Prest!

Daca ai nevoie de serviciul de decontaminare sol, ia legatura cu firma Flomir Prest. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0724-562.380 sau trimite un e-mail pe adresa flomirprest@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre rezervoare metalice pentru apa potabila.