Augustinian: Producator autorizat de saune in Iasi

Va doriti momente de relaxare unice, de neuitat si chiar la dumneavoastra acasa? Atunci cu siguranta trebuie sa achizitionati o sauna produsa de Augustinian. Nimic nu este mai confortabil si relaxant decat petrecerea timpului liber in interiorul unei saune, aceasta avand si o serie de beneficii pentru diverse afectiuni sau boli, ajutand in special in detoxifierea corpului. Desigur, dupa cum bine stiti sauna este mai mult decat recomandata celor ce isi doresc un corp suplu, lipsit de celulita. Asadar, daca doriti achizitionarea unei saune, nu ezitati si cititi liniile de mai jos pentru a obtine informatii referitoare la oferta Augustinian.

Augustinian este o companie a carei sediu se afla in Iasi. Firma este cunoscuta in special pentru piscinele produse si comercializate. Dar, in afara comercializarii de piscine, Augustinian ofera si saune si solare. Echipa Augustinian colaboreaza cu brand-uri recunoscute pe piata internationala in domeniul accesoriilor pentru saune, piscine si solarecalitatea fiind principalul aspect ce ghideaza activitatea firmei. De asemenea compania asigura si consultanta pentru ca dumneavoastra sa puteti face alegerile corecte. In comercializarii produselor mentionate mai sus, Augustinian ofera si servicii de intretinere a piscinelor pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de toate avantajele pe care acest spatiu al confortului si relaxarii le ofera.

Astfel, personalul companiei se va deplasa rapid la fata locului pentru a accesoriza psicina sau sauna dumneavoastra si pentru a satisface in cel mai scurt timp posibil orice cerere. In cazul saunelor, Augustinian va pune la dispozitie o gama larga de produse. Puteti achizitiona saune de interior, sau de exterior, in functie de posibilitati si desigur in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie. Printre saunele disponibile amintim: saune Chaleur, saune Alpha Heat sau saune de exterior.

Saunele Chaleur sunt saune spatioase, acestea fiind dotate cu trei banci. Aceste saune pot fi accesorizate si dotate cu diverse tehnologii si produse, cum ar fi: seturi speciale, prosoape pentru sauna, higrometru. Similar, in cazul saunelor Alpha Heat trebuie sa mentionam ca acestea sunt realizate din prefabricate din lemn de pin ce se asambleaza foarte usor. Grosimea totala a peretilor este de 52 mm, si au in componenta lor o folie anti-umiditate si un strat izolator din vata minerala.

Daca in schimb doriti achizitionarea unei saune de exterior, trebuie sa stiti ca acestea sunt confectionate din lemn de pin nord-european; au o capacitate de 5 persoane, spoturi pentru spate, lumina interioara, o soba de 8 Kw si banci din plop alpin. Pot fi instalate cu usurinta indiferent de spatiul disponibil datorita dimesiunilor si a greutatii reduse.

Daca si dumneavoastra doriti achizitionarea unei saune, nu ezitati si accesati platforma online a companiei Augustinian. Toate modele disponibile sunt afisate pe site impreuna cu datele tehnice si accesoriile incluse. Pentru a solicita asistenta sau ajutor tehnic nu trebuie decat sa utilizati datele de contact din josul prezentului articol. Un reprezentant Augustinian o sa va stea la dispozitie cu informatii clare, cu raspunsuri la intrebari si cu sfaturi utile. Similar, utilizati aceleasi date pentru efectuarea unei comenzi.

Augustinian, date contact

Bvld. Dacia 9, Bloc DA7 / 3, IS – 700425
CIF RO 15541268, CUI J12/1751/2003

Telefon: +40 (0) 332 815 273
Fax: +40 (0) 332 815 273
Mobil: +40 (0) 751 867 555
Email: office@piscine-saune.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.