Incaltaminte de protectie industria alimentara, varietate si calitate de la Facility Distrib

incaltaminte de protectie industria alimentara

incaltaminte de protectie industria alimentara

Pentru incaltaminte de protectie industria alimentara apeleaza la Facility Distrib din Bacau. Aceasta firma de renume s-a remarcat de-a lungul timpului ca fiind un furnizor foarte important de echipamente de protectie si consumabile pentru industria alimentara. Acestea poarta semnatura unora dintre cei mai renumiti producatori din lume si-ti sunt oferite la preturi competitive pentru piata din Romania.
Pentru orice informatii suplimentare cu privire la incaltamintea de protectie, cat si pentru comenzi, ia legatura cu echipa Facility Distrib!

Clasificare incaltaminte de protectie industria alimentara

Cand vine vorba despre incaltaminte de protectie industria alimentara, aceasta se clasifica astfel:

-pantofi cu sau fara sireturi;
-cizme si bocanci;
-saboti simpli, saboti cu talpa atasata sau saboti turnati;
-saboti inchisi la spate;
-bocanci cu talpa antialunecare.
La confectionarea incaltamintei de protectie industria alimentara se folosesc doar materiale speciale precum pielea, docul, lorica – acesta este un material special ce asigura respiratia piciorului si respinge apa, fiind si foarte flexibil -, latexul, cauciucul si poliuretanul.
Incaltamintea de protectie specifica industriei alimentare trebuie sa fie adecvata si sa se potriveasca traficului pe care fiecare lucrator in parte il parcurge si conditiilor de temperatura si de umiditate din spatiul de lucru. Tocmai de aceea, pentru zonele in care umiditatea este foarte crescuta, se recomanda cizmele din PVC sau din cauciuc/poliuretan. Acestea sunt indicate si pentru personalul ce igienizeaza la sfarsitul programului spatiile de lucru.
Pentru lucratorii care stau foarte mult timp in picioare sunt recomandati pantofii sau ghetele comode, desigur de culoare alba si cu talpa ortopedica. Pentru lucratorii care lucreaza in spatiile frigorifice sau in congelatoare sunt recomandate ghetele captusite, incaltamintea dublata cu ciorapi speciali sau incaltamintea imblanita.
Conform Normelor Europene, in industria alimentara toata incaltamintea de protectie trebuie sa prezinte bombeul protejat cu plastic sau metal sau plastic iar in anumite situatii talpa trebuie sa fie securizata.

Facility Distrib comercializeaza incaltaminte de protectie industria alimentara de calitate superioara

Incaltamintea de protectie este un echipament de protectie individuala pentru industria alimentara. Aceasta protejeaza membrele inferioare de diverse accidente cat si de evenimente pe care lucratorul nu le poate prevedea – intepaturi, loviri sau striviri. Cand si unde se poarta aceasta incaltaminte de protectie? Oriunde exista riscul de a se produce accidente pe intreaga durata a activitatii desfasurate de respectivul lucrator.
Si cum incaltamintea de protectie joaca un rol foarte important aceasta este realizata din materiale de calitate care sa ofere protectie lucratorilor, sa le protejeze picioarele si sa le ofere confort chiar daca stau foarte mult timp in picioare.
Poti face rost de incaltaminte de protectie industria alimentara prin Facility Distrib. Aceasta companie din Bacau importa si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte si manusi de protectie atat de necesare domeniului alimentar atat cu scop de protectie a lucratorului, dar si a alimentelor cu care acesta vine in contact.
Facility Distrib iti propune incaltaminte de toate tipurile, inclusiv pentru zonele frigorifice sau pentru cele in care gradul de umiditate este foarte crescut. Incaltamintea respecta fara doar si poate reglementarile din domeniu si toate cerintele si-ti sunt oferite la preturi competitive!

Incaltaminte de protectie industria alimentara, varietate, calitate, preturi bune gasesti la Facility Distrib.

admin

admin