Dacs – renumit distribuitor racoritoare!

Distributie-bauturi-racoritoare-fVszWUn distribuitor racoritoare eficient si profesionist este compania Dacs din Timisoara. Aceasta este o firma de distributie bauturi racoritoare, avand Coca-Cola, Fanta, Nestea, Cappy si altele. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa Dacs ofera contracte de colaborare cu numerosi clienti din domeniul Horeca si cu magazine de diverse dimensiuni. Marcile cele mai cunoscute de racoritoare vor ajunge la magazinul, pub-ul, barul sau restaurantul tau in conformitate cu conditiile stipulate in contract de ambele parti. Dacs Timisoara este acel distribuitor racoritoare cunoscut pentru serviciile de calitate oferite, iar distributia se realizeaza prompt si in conditii foarte bune de transport, prin care se pastreaza integritatea produselor.

Dacs ofera servicii de distributie racoritoare de calitate, traduse prin promptitudine, seriozitate si flexibilitate. Soferii sunt eficienti, iar buna organizare asigura livrari la fiecare comanda intr-un timp scurt. Pentru a primi o oferta de pret, contacteaza echipa Dacs Timisoara. Distributia se poate realiza pe raza orasului Timisoara si in imprejurimi, iar pretul depinde de mai multi factori. Vei avea parte de conditii excelente de transport ale produselor, fara incidente sau pierderi. Pentru serviciu prompt si conditii contractuale excelente, firma Dacs iti sta la dispozitie.

Avantajele unui distribuitor racoritoare!

Comenzile tale vor fi onorate in cel mai scurt timp, fiecare cerinta fiind onorata prompt, prin servicii de calitate. Mijloacele de transport de care firma dispune sunt echipate corespunzator pentru distributie, iar racoritoarele sunt ambalate si legate astfel incat sa nu existe accidente pe parcursul transportului. Gratie autovehiculelor din dotare, compania poate distribui si volume mari de marfa. Astfel, firma vine in ajutorul oricarui client, indiferent de cantitatea de bauturi racoritoare de care are nevoie pentru afacerea sa. Conditiile de livrare sunt stabilite impreuna cu clientii, echipa firmei este intotdeauna flexibila in ceea ce priveste orarul de distributie al produselor. Marcile de racoritoare sunt cele mai bune de pe piata si cele mai cautate de consumatori.

Tarifele sunt rezonabile, iar promptitudinea cu care se realizeaza livrarile si profesionalismul angajatilor sunt caracteristici de care ai nevoie pentru o colaborare de succes. Contractele incheiate sunt mereu avantajoase pentru ambele parti. Pentru aprovizionarea constanta a stocului, trebuie sa apelezi la serviciile companiei Dacs. Pretul de distributie se calculeaza dupa mai multi factori, fiind flexibil. Societatea are un sistem de distributie bine pus la punct si iti ofera numeroase avantaje in colaborare.

Cine este distribuitor racoritoare?

Cu sediul in Timisoara, compania Dacs este un distribuitor eficient de bauturi racoritoare si alcoolice, energizante si dulciuri. Gama de produse distribuite este variata si se regasesc bauturi racoritoare cum ar fi Coca Cola, Fanta, Nestea, dar si alcoolice: Timisoareana, Ursus, Peroni, Cava D’oro, Beciul Domnesc, Sange de taur si altele. Dacs are mijloace de transport a baxurilor de bauturi si a dulciurilor dotate cu toate cele necesare unui transport in siguranta. Serviciile prestate respecta termenii contractuali si sunt flexibile, adaptate la fiecare client. Pentru mai multe informatii despre acest distribuitor racoritoare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Dacs Timisoara. Beneficiaza de serviciile oferite de Dacs Timisoara pentru a fi mereu aprovizionat cu bauturi racoritoare.

 

Datele de contact ale firmei Dacs

Adresa firmei: Str. Aristide Demetriade, Nr. 1/5, Timisoara

Telefon: 0256 225 507