Infrumuseteaza-ti locuinta cu tencuiala decorativa exterior

9017c94e598f775997814d65dc39ba7eUltimul strat de finisaj ce se aplica pe suprafata unei cladiri se numeste tencuiala decorativa exterior. Cu toate acestea, si in interiorul locuintei se poate folosi tencuiala decorativa, fiind un produs adaptat atat pentru exterior, cat si pentru interior. Cand vorbim de tencuiala decorativa exterior nu punctam doar aspectul estetic deosebit, ci si rolul protectiv al acesteia, reprezentand practic o bariera de rezistenta impotriva factorilor externi (murdarie, raze ultraviolet, mucegai sau intemperii). Acest produs este ideal pentru a-ti finisa locuinta si a-i conferi un look modern cu totul aparte.

De unde poti achizitiona tencuiala decorativa exterior?

Daca vrei tencuiala decorativa exterior de calitate la preturi competitive iti recomandam sa accesezi Tencuialadecorativa-tafi.ro, un site ce apartine companiei Tafi Trade din Piatra Neamt ce si-a deschis sucursale atat in Bucuresti, cat in Cluj-Napoca.

Cu o experienta de peste 10 ani in Romania, Tafi trade pune la dispozitia clientilor interesati o gama variata de produse profesionale cu care se pot realiza lucrari durabile cu o estetica impresionanta. Intra in legatura cu reprezentantii acestei companii si bucura-te de o oferta variata si calitativa.

Tencuialadecorativa-tafi.ro iti propune 4 tipuri de tencuiala decorativa exterioara

Daca vrei sa beneficiezi de 4 solutii de tencuiala decorativa exterior durabile si calitative iti recomandam sa optezi pentru urmatoarele propuneri:

  1. Tencuiala decorativa exterior siliconica – acest produs este ideal pentru constructiile noi datorita elasticitatii deosebite. Este rezistenta, se fisureaza foarte greu si este eficienta impotriva murdariei. Tencuiala decorativa exterior siliconica are in componenta granule de marmura si aditivi siliconici care ii confera un aspect striat, mat si o fac sa fie rezistenta la razele soarelui si intemperii.
  2. Tencuiala decorative speciala pentru socluri – contine granule colorate de quart, este estetica, elastica, flexibila  si rezista perfect la intemperii, raze ultraviolete  si infiltratii.
  3. Tencuiala decorativa silicatica – are proprietati de autocuratare si nu permite murdariei sa adere. Este extreme de rezistenta la imbatranire, la atacul mucegaiului si la intemperii. Acest tip de tencuiala decorativa exterior are la baza silicatul de potasiu, un produs mineral, profesional. Este utilizata in tencuielile exterioare, conferind cladirii un aspect deosebit de placut.
  4. Tencuiala decoratica acrilica – un tip de tencuiala alcatuit din rasini sintetice si aditivi speciali precum quartul si granulele de marmura. Se utilizeaza atat pentru exterior, cat si pentru interior. Fiind vorba despre un produs rezistent, excelent si profesional, se utilizeaza atat pentru locuintele rezidentiale (vile sau case), cat si pentru blocuri sau complexe rezidentiale.

Prin urmare, daca apelezi la compania Tafi Trade este clar ca ai de unde alege tipul de tencuiala decorativa exterior pe care ti-l doresti pentru propria ta constructie. Oferta de produse disponibila pe Tencuialadecorativa-tafi.ro este una foarte variata, cuprinzand urmatoarele: diluent, email, lacuri, vopsea expodica, grund etc.

Pentru informatii suplimentare despre tencuiala decorativa exterior, dar si despre restul produselor nu ezita sa ceri ajutorul echipei de specialisti de a Tafi Trade. Alege produse de calitate superioara pentru a avea garantia unui rezultat pe masura asteptarilor tale.