Amenajari interioare

amenajari interioare
amenajari interioare

Firma noastră vă prezintă câteva dintre operațiile de amenajări interioare. Un bun avantaj îl reprezintă tencuirea pereților și tavanelor.

Această operație o putem efectua atât mecanizat cât și manual. Materialul care este folosit pentru efectuarea acestei operații este pe bază de ciment, nisip sau ipsos. Este o operație pentru nivelarea pereților și tavanelor.

Placarea pentru aceste amenajări interioare cu gips carton sau mai bine zis rigips, a pereților și tavanelor se poate face prin prinderea lor pe structură metalică, dar și prin lipirea plăcilor de gips cartop cu adeziv special. Vă recomandăm structura metalică cu tablă de 0,6 m montată corespunzător după normative. Executarea acestei lucrări se face pentru îndreptarea și nivelarea pereților și tavanelor, dar se poate folosi și la compartimentarea încăperilor cu ajutorul pereților cu structură metalică din gips carton.

 Care sunt componentele acestor amanajări interioare?

 Aplicarea gletului în aceste amenajări interioare cuprinde mai multe etape și anume: prima etapă fiind reprezentată prin repararea pereților și a tavanelor. A doua etapă este aplicarea gletului de încărcătură, a treia etapă este montarea colțarelor de aluminiu pe muchiile exterioare, iar a patra etapă este reprezentată de aplicarea gletului de finisaj.

Zugrăvirea este operația de finisare a pereților și tavanelor. Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operația de zugrăvire a acestor amenajări interioare cuprinde mai multe etape, la fel ca și zugrăvirea. Prima este etapa de șlefuire a pereților, apoi etapa de amorsare, iar după care urmează prima mană de lavabil, după care micile reparații și mana finală de vopsea. Dumneavoastră trebuie să aveți mare atenția deoarece trebuie să aveți cantitatea de apă necesară care trebuie pusă în vopsea ca să nu depășească cantitatea recomandată de producător.

 Ce reprezintă aceste amenajări interioare?

 Aceste amenajări interioare reprezintă scheme coloristice care se pot găsi și pe www.logosidesigninterior.ro, reprezintă texturi, culori, constraste și proporții. În ziua de azi sunt la modă aceste amenajări interioare moderne care se diferențiază prin originalitate și prin efectele decorative ce sunt capabile să transforme orice spațiu într-un ambient plăcut și cu personalitate.

Aceste amenajări interioare reprezentate caselor, vilelor, apartamentelor sunt structurate fiecărei încăperi și firma noastră vă oferă aceste lucrări la cele mai bune prețuri, deoarece avem o calitate foarte ridicată având o seriozitate pe măsură. Echipa noastră fiind profesionistă, ea personealizează lucrarea în stilul propriu, deoarece seriozitatea și promptitudinea sunt caracteristicile noastre.

În general, amenajările interioare aduc un bun gust locuinței dumneavoastră, deoarece oferă spațiului o personalitate și un aspect mai deosebit. Cele mai importante elemente care privesc aceste amenajări interioare, sunt reprezentate de alegerea culorii, fiindcă este o componentă foarte importantă care trebuie luată în serios și în considerare prima dată, mai ales când vine vorba de a amenaja locuința dumneavoastră.

Este adevărat că acest tip de amenajări interioare este recomandat la casele mari, spațioase, baruri, restaurante și locuri publice dar tot la fel de bine se pot folosi și la apartament.

admin

admin