Ingrijeste-te de igiena ta alegand produsele Mopeka Impex

Cu totii stim ca cel mai eficient mod prin care ne putem feri de microbi si prin care ne putem asigura ca nu ne imbolnavin „accidental” este furnizat de o igiena adecvata. Aceasta igiena este bineinteles asigurata de folosirea substantelor adecvate, care de regula sunt intalnite sub forma sapunului. Fie el clasic, sau lichid, sapunul este poate produsul cel mai des utilizat de catre oameni, acesta fiind prezent in orice gospodarie si nu numai.

Daca doriti achizitionarea de sapun de calitate, care sa garanteze o buna igiena corporala, atunci in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile asigurate de compania Mopeka Impex. Mopeka Impex isi desfasoara activitate in Timisoara, unde se ocupa cu dezvoltarea, cercetarea, comercializarea si productia de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic, si produse auxiliare chimice, pentru diferite industrii. Dupa cum va puteti da seama deja, aceste produse sunt destinate in special persoanelor juridice si companiilor ce doresc re-comercializarea lor, dar si persoanelor fizice in cazul in care comenzile acestora sunt justificate.

In ceea ce priveste producerea si comercializarea de sapun, Mopeka Impex ofera o gama diversificata de astfel de produse. Dupa cum am mentionat deja in introducerea acestui articol, compania va pune la dispozitie atat sapunuri clasice cat si sapunuri lichide de diverse sortimente. Ceea ce este cel mai important este faptul ca sapunurile comercializate de Mopeka Impex sunt sapunuri ecologice ce nu contin substante chimice, emulgatori sau alte produse ce sunt daunatoare pentru sanatatea oamenilor si desigur pentru mediul inconjurator.

Asadar, prin utilizarea sapunurilor Mopeka Impex puteti beneficia de produse ce utilizeaza doar compusi naturali, ce vor proteja si ingriji pielea dumneavoastra. Sapunurile asigura in acelasi tip si o igiena adecvata eliminand eficient microbii si substantele care ar putea reprezenta un pericol pentru sanatatea dumneavoatra.

Dupa cum ati putut observa, Mopeka Impex comercializeaza si alte produse in afara sapunurilor ecologice prezentate in cadrul liniilor de mai sus. Printre aceste produse mentionam urmatoarele: detergent lichid, detartrant, produse chimice, produse pentru cosmetica auto, produse pentru curatenie industriala, detergenti industriali, produse de curatenie pentru uz casnic, ignifunganti, sampoane auto, degresanti si multe altele.

Trebuie mentionat faptul ca majoritatea detergentilor si a produselor de curatenie sunt produse ecologice ce garanteaza o intretinere adecvata indiferent de scopul utilizarii acestor produse. Mai mult decat atat, toate sapunurile si produsele oferite sunt conforme cu normele de igiena aflate in viguare Mopeka Impex fiind o companie recunoscuta pentru profesionalismul cu care isi intampina clientii si pentru calitatea serviciilor oferite acestora.

Daca si dumneavoastra doriti sa beneficiati de aceste avantaje, dar si de preturi promotionale, atunci nu ezitati si comandati sapunurile Mopeka Impex. Tarifele variaza in functie de sapunul ales, de comanda propriu-zisa dar si de alte servicii pe care doriti sa le utilizati sau solicitati. O oferta de pret poate fi insa obtinuta prin accesarea site-ului companiei, mod prin care puteti obtine si alte informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de Mopeka Impex. In acelasi timp, puteti utiliza si datele de contact de mai jos.

Mopeka Impex, date de contact:

S.C. MOPEKA IMPEX® S.R.L.
TIMISOARA
MILOS CIRNEANSKI 43

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

Articol oferit de 2biz.ro