Murnic: Inchirieri accesibile de automacarale

Activitatile specifice domeniului de constructii presupun accesul in zone greu accesibile dar si transportul si manevrarea de materiale sau utilaje grele sau de tonaj. Aceasta manevrare nu se poat realiza decat in conditii speciale, conditii care de cele mai multe ori necesita utilizarea unei macarale, sau automacarale. Daca in cadrul santierului dumneavoastra este necesara o astfel de macara, atunci nu ezitati si utilizati serviciile oferite de compania Murnic.

Printre serviciile oferite de aceasta companie se numara si inchirierea automacaralelor. O automacara este mult mai utila decat o macara clasica in special in cazul in care inaltime la care se actioneaza nu este una mare. De regula, automacaralele sunt utilizate in realizarea unor lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si lucrari de complexitate ridicata in industriile energiei eoliene si a petrochimiei. Indiferent de motivul pentru care doriti inchirierea unei automacarale, Murnic poate fi partenerul dumneavoastra de incredere.

Automacaralele oferite de companie sunt perfect functionale, fac fata usor oricarui tip de solicitare datorita dotarilor avute, pot indeplini sarcini cu capacitati de incarcare de pana la 80 de tone, facilitand astfel interventiile din diverse domenii de activitate, nu doar din cel al constructiilor. Avantajele utilizarii unei automacarale sunt reprezentate insa de rapiditatea cu care se pot realiza interventiile necesare dar si usurinta in manevrare sau dimensiunile reduse a sistemului de macara.

Ofertele de inchiriere sunt stabilite la zi sau ora (interventiile sunt de minim 4 ore), dar utilajele sunt disponibile si pentru vanzare. Desigur, ofertele pentru inchiriere pot insa varia in functie de cerintele fiecarui client in parte. Murinc pune pe primul loc clientul si de aceea, aceste servicii sunt concepute special pentru a veni in ajutorul celor interesati.

Tarifele solicitate de Murnic pentru serviciile de inchiriere automacarale sunt avantajoase si accesibile indiferent de bugetul de care dispuneti. Un pret exact nu poate fi insa furnizat pentru ca preturile vor varia in functie de numarul de automacarale solicitat, in functie de durata pentru care doriti sa inchiriati autospeciala si asa mai departe. De aceea, un pret exact o sa fie furnizat doar dupa ce o sa stabilita o legatura cu reprezentantii companiei, sau in urma contactarii online (trimiterea unui email) prin utilizarea site-ului oficial Murnic.

Prin intermediul aceleiasi platforme online puteti vizualiza si lista completa a serviciilor si produselor oferite de Murnic, puteti vizualiza automacaralele disponibile, puteti citi informatii tehnice referitoare la performantele si dotarile autospecialelor si puteti citi recomandari furnizate din partea celor ce au beneficiat de serviciile prestate de personalul Murnic. In acest fel va puteti asigura ce alegerea pe care doriti sa o realizati reprezinta cel mai bun raport calitate / pret existent pe piata de profil din Romania.

Asadar, nu ezitati si inchiriati o automacara Murnic cat mai repede cu putinta. Intrati in posesia automacaralei prin utilizarea datelor de contact ce sunt disponibile in finalul articolului de fata, sau utilizati pagina web mentionata in cadrul liniilor de mai sus.

Murnic, date de contact

Adresa:
Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova
Persoana de contact: Nicolae Murea
Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383
Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com

Articol oferit de 2biz.ro