Insect killer – o metoda inovatoare pentru a scapa de insecte

11013352_934604839925753_5823041845325093241_nIn sezonul cald isi fac aparitia tantarii, mustele si alte insecte zburatoare. Pe langa faptul ca sunt foarte enervante, insectele pot fi si foarte daunatoare. Pot purta boli si pot infecta orice persoana vine in contact cu ele. Pentru astfel de probleme s-au inventat fel de fel de dispozitive, insa nu toate sunt practice si usor de utilizat. Din acest motiv, compania Ekommerce Est a venit in intampinarea clientilor cu o solutie revolutionara sub forma unor capcane UV, denumite insect killer.

Unde gasesc aceste insect killer?

Ekommerce Est este o companie ce asigura solutii ideale pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie in cadrul cladirilor industriale, sau chiar pentru propria locuinta. Echipamentele Est utilizate sunt de ultima generatie si ofera un randament optim pentru diferite probleme. Principalele produse comercializate de Ekommerce Est sunt: capcane UV (insect killer), accesorii capcane UV, aparate UV anti insecte, capcane pentru furnici, gandaci, muste, viespi, rozatoare, insecte, sobolani, produse naturale anti tantari, echipamente dezinsectie, pompe manuale dezinfectie, pompa electrica dezinfectie, motopompe dezinfectie, nebulizatoare ceata, atomizoare dezinsectie, echipamente de protectie dezinsectie, placi adezive rozatoare, statii de intoxicare, aparate ultrasunete rozatoare, pastile cu feromoni insecte, capcane ecologice UV, aparate electrice anti insecte, produse deratizare, statii deratizare, etc.

Cum functioneaza insect killer?

Aceste dispozitive pot fi folosite atat de persoanele fizice care doresc sa scape de insectele daunatoare, cat si de persoanele juridice care doresc sa pastreze integritatea produselor comercializate. Capcanele UV sunt prevazute cu placa adeziva sau cu grila electrica.

Insect killer cu placa adeziva este un dispozitiv confectionat din inox sau otel. Dispozitivul foloseste tuburi quantum sau actinice care emana lumina ultravioleta, aceasta avand rolul de a atrage insectele. In interior exista placi adezive imbibate cu feromoni. Insectele cunt prinse si eliminate.

Insect killer cu grila electrica este de asemenea un dispozitiv rezistent confectionat din plastic, combinat cu aluminiu, sau inox. Foloseste lumina UV pentru captarea insectelor, este prevazut cu o tablita pentru colectarea insectelor, iar grila electrica elimina complet problema. Deoarece nu foloseste substante chimice pentru eliminarea insectelor, acest dispozitiv este ecologic si nu afecteaza mediul.

Capcanele UV prezinta o serie de caracteristici: se monteaza usor pe perete, sau pe tavan in functie de preferintele clientului, au un design ingenios si se asorteaza cu orice arhitectura, se gasesc la preturi accesibile, nu polueaza mediul, se curata cu usurinta, si lista poate continua. Insectele sunt deranjante dar pot fi si periculoase pentru tine si pentru familia ta, deoarece pot transmite o serie de boli. Aceste capcane UV sunt extrem de practice si te scapa rapid de intrusi. Foarte usor insectele vor fi prinse si eliminate.

Apeleaza cu incredere la produsele comercializate de compania Ekommerce Est, pentru a avea un mediu curat, lipsit de insecte daunatoare. Daca esti interesat sa achizitionezi echipamente pentru eliminarea intrusilor, atunci apleaza la numarul de telefon 0724.296.736, sau trimite un email la adresa info@ekommerce.ro. O echipa specializata iti va sta la dispozitie cu o serie de informatii utile si sfaturi practice. Ekommerce Est iti va propune solutii personalizate in functie de nevoile tale. Apeleaza la insect killer si scapa de insectele daunatoare.