Kotys Design & Events realizeaza huse scaune pentru restaurante!

05615e83c8833ae3555510c28ac6ae97Daca esti in cautarea unor huse scaune pentru restaurante in variate modele pentru a oferi o nota de eleganta si rafinament petrecerii tale, Kotys Design & Events este locul potrivit pentru tine. Societatea realizeaza huse scaune pentru restaurante in variate modele, de tip sac sau con, standard cu pliuri, cu falduri sau simple, diverse materiale. Personalizate pe dimensiunile scaunelor, ele indeplinesc cerintele unui design reusit. In plus, echipa realizeaza esarfe decorative, din acelasi material cu husa sau din alte materiale.

Kotys Design & Events este printre cei mai cunoscuti producatori de huse scaune pentru nunta, utilizand in atelierul sau de creatie materiale dintre cele mai fine pentru realizarea unor modele care sa suprinda prin rafinament. Fiecare eveniment sau incapere solicita dotarea cu anumite elemente, care sa creeze atmosfera potrivita si care sa se regaseasca in completa armonie. Toate aceste huse scaune pentru restaurante sunt confectionate din materiale de calitate, dupa specificatiile clientului, la un raport calitate-pret avantajos.

Avantajele huselor pentru scaune!

Daca restaurantul gazduieste evenimente importante sau este pus la dispozitie pentru petrecerile de sarbatori, decorul interior trebuie sa fie unul special. Pe langa aranjamentele tematice si mancarurile traditionale, husele pentru scaune au si ele rolul de a mentine acest spirit festiv si de a imbraca intr-un mod mai calduros si elegant incaperea. Cu acestea poti obtine cu usurinta o atmosfera de fast si sarbatoare. Kotys Design & Events produce huse de scaune pentru restaurante din materiale precum satin, tafta lucioasa sau creponata, organza, crepsatin, minimat si brocart, intr-o paleta larga de culori. Poti alege dimensiunile standard sau poti obtine o oferta personalizata pentru alte dimensiuni.

Husele pentru scaune respecta toate cerintele unui decor elegant sau chiar extravagant. Cele standard pot fi simple, cu pliuri sau cute, sau cu falduri pe spatar. Dimensiunile le alegi in functie de inaltimea scaunului cu spatar. Varietatea de huse scaune pentru restaurante confectionate este creata special pentru a se potrivi cu celelalte elemente de decor utilizate si cu evenimentul organizat. Produsele sunt confectionate dintr-o gama variata de materiale si culori. In propriul atelier de creatie iau nastere fel si fel de modele, realizate din tesaturi fine si materiale de exceptie. Materialele de confectie sunt diverse, la fel si finisajele.

Unde gasesti huse pentru scaune?

Cu sediul in orasul Slatina, compania Kotys Design & Events ofera cele mai deosebite articole textile industriei HoReCa din intreaga tara. De asemenea, societatea se ocupa si de organizarea evenimentelor private in judetul Olt. Produsele realizate se pot ridica la rangul de arta, avand in vedere faptul ca acestea sunt confectionate cu cea mai mare pricepere, rabdare si migala de catre echipa companiei, care utilizeaza numai materiale de calitate.

Consulta oferta firmei si alege dimensiunile care ti se potrivesc. Echipa poate realiza si modele ce nu sunt prezente in catalogul de produse, la alte dimensiuni. Toate produsele imbina creativitatea profesionistilor din cadrul companiei care creeaza articole deosebite, unice. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Kotys Design & Events.

 

Datele de contact ale firmei Kotys Design & Events

Adresa firmei: Str. Ionascu, Nr.1, Slatina

Telefon: 0742 032 333

Email: office@fabricadehuse. ro