Insigne atent executate de catre echipa Oltstar Business Group!

insigne personalizate

insigne personalizate

Cand vine vorba de insigne personalizate trebuie sa tinem cont de doua mari aspecte: primul si cel mai important modalitate de executie a insignelor si a doua, designul si mesajul oferit de acestea. In America aceste insigne sunt inca la fel de bine cotate, de aceea ne-am dorit sa aducem acest trend si in Romania, pentru un stil care graieste de la sine.

Indiferent daca este vorba de insigne personalizate special pentru armata, un partod anume sau decoratii pentru un eveniment special, noi ne dam silinta si realizam cele mai bune produse pentru clientii nostri. Fiecare comanda este speciala pentru noi, de aceea acordam maxima atentie si devotament pentru un rezultat pe masura asteptarilor. Personalizarea se realizeaza in functie de cerintele suplimentare ale clientilor, plus culori, gravuri si imagini pe care le putem aplica. Va asteptam cu drag sa beneficiati de promotia in toamna aceasta!

Alegeti insigne personalizate pentru a evidentia uniformele personalului din cadrul firmei dumneavoastra! O idee buna?

Daca considerati aceste insigne personalizate lipsite de utilitate, am gasit noi cateva idei in plus unde insignele pot fi integrate cu succes. In cazul in care detineti o anumita firma, angajatii dumneavoastra sigur vor fi incantati sa aiba un accesoriu cu stil constand intr-o insigna personalizata cu denumirea firmei.

Probabil sunteti antrenor la o echipa de fotbal? Avem si in acest caz solutie, putem grava numele echipei, iar toti forbalistii sa poarte cu incredere si respect aceste simboluri, care motiveaza si cresc stima de sine. Insignele personalizate nu sunt simple accesorii pe care le prinzi la piept de un anumit material, acestea reprezinta putere de a continua, simbol al apartenentei, psihologic ambitia angajatilor poate sporii atunci cand stiu ca apartin unui anumit grup, deoarece cu totii simtim sa fie siguri, sa fim ocrotiti, sa apartinem, asadar insginele ofera aceste beneficii. Bucura-te de ofertele puse la dispozitia dumneavoastra de catre firma Oltstar Business Group!

Cum realizam insignele si cum le achizitionezi? Echipa noastra isi explica!

Insignele personalizate le realizam printr-un procedeu de turnare, presare si gravare acolo unde este cazul,iar apoi materialul de baza urmeaza sa fie acoperit cu alama, nichel, argint sau aur. Daca doresti sa achizitionezi aceste insigne noi iti garantam siguranta acestora prin livrare in pungute siligate si cutiute, in functie de alegerile clientului. Pentru culori mai vi ale insignelor ne place sa utilizam vopsea si rasina epoxidica, intreg procedeul realizandu-se manual.www.Productiepromo.ro

Pentru achizitionarea acestor insigne, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda online, urmand ca noi sa executam. Contactati-ne la numarul de telefon: 0722.336.505 si in cel mai scurt timp echipa noastra va prelua comanda, cerandu-va detalii necesare. Daca doriti sa compunem un model unic impreuna, va asteptam la sediul nostru din Bucuresti. Orice este posibil cand vrei, si veti primii gata realizate insigne personalizate in stilul dorit. Pentru orice alte intrebari ne puteti scrie si la adresa de email office @ productiepromo . ro.

admin

admin