Cauti o gradinita particulara sector 1? Academia Strumfilor este alegerea potrivita!

Cauti o gradinita particulara sector 1? Academia Strumfilor este alegerea potrivita!

Alegerea gradinitei. Toti parintii au trecut prin aceasta etapa si trebuie sa recunoastem ca nu este o treaba tocmai usoara. Pe langa educatie, un copil de 3-6 anisori trebuie sa se bucure si de intelegere si multa iubire din partea cadrelor didactice. In plus, alegerea potrivita este indicat sa tina cont si de locatie. Astfel, gradinita particulara sector 1 Academia Strumfilor va satisface toate nevoile tale si ale strumfului tau!

Gradinita particulara sector 1 Academia Strumfilor satisface nevoile educationale ale copiilor

 

Cauti o gradinita particulara sector 1? Academia Strumfilor este alegerea potrivita!Sunt mama de mai bine de 10 ani si ca orice parinte am trecut prin emotiile primului zambet, a primului ras, a primilor pasi si a primelor cuvinte. M-am topit de bucurie la primul “Mami, te iubesc!” si am avut emotii foarte mari in prima zi de gradinita.

Pentru multi parinti prima zi de gradinita este ca un gol sufletesc ce nu poate fi umplut. Te gandesti non stop oare ce face micul pui de om, daca plange, daca si-a facut prieteni, daca socializeaza. De asemenea, iti faci griji cu privire la gradinita. Ai ales varianta cea mai buna? Doamnele educatoare se poarta bine cu al tau copil? Nu de alta, dar ai auzit foarte multe povesti in ultima vreme cu pitici traumatizati incat ti se strange inima cugetand ca si micutul sau micuta ta ar putea fi in aceeasi situatie.

Insa, pe langa toate aceste aspecte, pentru tine este important ca la gradinita un copil sa beneficieze de multa iubire, de intelegere, de disciplina, dar si de satisfacerea nevoilor educationale. Si cum omul este chiar rodul educatiei pe care o primeste de-a lungul vietii, in special in copilarie, opteaza pentru Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1 Bucuresti.

Stiu, decizia de a da copilul la o gradinita particulara nu este atat de usoara, mai ales din cauza banilor, insa daca stai sa analizezi toate avantajele vei vedea ca este cea mai potrivita alegere.

A-ti da copilul la o gradinita particulara sector 1 presupune numai avantaje

 

Zona rezidentiala Piata Domenii este cea care gazduieste aceasta gradinita, mai exact, Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1, se gaseste langa parcul Ciresarii. Cladirea este Cauti o gradinita particulara sector 1 Academia Strumfilor este alegerea potrivita!1spatioasa si luminoasa, este moderna, este dotata corespunzator atat pentru cresa, cat si pentru gradinita.

Deci, daca locuiesti in sector 1 Bucuresti, Academia Strumfilor este gradinita potrivita pentru strumful tau. Va fi aproape de casa si nu va mai trebui sa traversezi toata capitala pentru a-ti duce si aduce copilul de la gradinita.

La Academia Strumfilor copiii se bucura de mancare calda si proaspata si de preparate sanatoase realizate cu multa dragoste in functie de nevoile nutritionale ale celor mici. Pe langa activitatile dintr-o gradinita “normala”, aici strumfii se bucura si de cursuri de inot, dans, muzica, desen, arte martiale, cunoasterea mediului, arta, engleza si activitati extrascolare ce vor ramane de neuitat pentru cei mici, amintiri de suflet pentru viata.

Programa educationala de la Academia Strumfilor este de nerefuzat. Tu, ca parinte, vei sta linistit, copilul tau se afla pe maini bune, invata, se joaca si mananca intr-un cadru supravegheat, totul la un pret bun, iar copilul va lega prietenii, se va dezvolta armonios si va ramane cu amintiri minunate.

Daca vrei ca al tau copil sa se bucure de o copilarie frumoasa, alege Academia Strumfilor, gradinita particulara sector 1. Ai nevoie de informatii suplimentare despre gradinita si serviciile Academia Strumfilor? Pentru detalii si inscrieri, suna la numarul 0723-338.160 sau trimite un e-mail pe adresa academiastrumfilor@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.