Instalare ascensoare

instalare ascensoare

instalare ascensoare

Companiile cunoscute ca de renume din cadrul instalarii, al intretinerii si al service-ului efectuat asupra ascensoarelor cu experienta de ani multi, si cu o productie anuala care sa fie de luat in seama intre firmele care fac parte din industria aceasta , avand dezvoltata reteaua de vanzari in tara noastra cat si in diverse alte tari care sunt de pe toate continentelr, firme care se impun prin fiabilitate ca avand o calitate de exceptie in privinta lucrarilor si al produselor care sunt comercializate, sunt recomandate pentru a sustine astfel de servicii si utilaje oricarui client.

Tipuri ale lifturilor:

 • Exista pe piata lifturile de persoane ce au capacitati cuprinse undeva intre 4 , maxim 25 de persoane, lifturi destinate blocurilor de locuinte, cladirilor de birouri si cu precadere , hotelurilor;
 • Lifturile panoramice;
 • Lifturile folosite la spitale;

Actionarea lifturilor se face in urmatoarele modalitati:

 • Actionare electrica;
 • Actionare cu camera si masina ce se afla in partea inferioara a liftului;
 • Actionarea cu o camera de masini ce exista in partea superioara a liftului;
 • Actionarea fara o camera de masini, acestea fiind denumite in termeni specializati – MRL;
 • Actionarea in mod hidraulic a lifturilor.

Companiile specializate si care au experienta in acest domeniu sunt infiintate cu multi ani in urma, iar unele su devenind intre timp chiar si grup de companii, fiind adaptate si create in asa fel incat sa poata sa satisfaca bine, in mod eficient nevoile cat si cerintele clientii.

In cadrul pietelor specializate sunt diverse game ale lifturilor , dintre ele , cele descrise ca modalitati de instalare ascensoare fiind reprezentative in cadrul gamelor diverse de ascensoare.

Gama de lifturi de tip – Hidral are in cadrul ei:

 • Lifturile de marfa avand capacitatea intre 50 , maxim 4500 Kg;
 • Lifturile de masini extrem de utile penttru a fi utilizate la parcarile subterane;
 • Lifturile pentru vilele care sunt de tip – home lift, acestea fiind utile pentru utilizarea lui de grupuri de cate 3 persoane.

In domeniul de activitate specific firmelor executante de instalatii de ascensoare sunt incluse si fabricarea, cat si instalarea plus intretinerea de platforme hidraulice industriale , de platforme speciale pentru a fi utilizate de catre persoanele cu handicap locomotor.

Actionarea acestor tipuri de lifturilor poate fi facuta in una dintre urmatoarele modalitati:

 • Lifturi Electrice folosite pentru transportul a 50 pana la maxim 100 Kg;
 • Lifturile hidraulice.

Specialistii afirma faptul ca lifturile pe care le au firmele de specialitate, inainte de darea acestora in exploatare, intotdeauna sunt autorizate de I.S.C.I.R., atat cele din import cat si cele care sunt fabricate, comercializate si instalate in Romania.

Desfacerea tipurilor aceste de produse se orienteaza mai ales spre firmele de constructii, spre cele care executa instalatii de lifturi, unele din firme contactand in continuare potentialii clienti si furnizori pentru a perfecta viitoarele colaborari in privinta comercializarii si a montajului ascensoarelor.

In cazul platformelor pentru persoanele care au handicap locomotor, pe piata sunt fabricate si comercializate inclusiv platforme ce le sunt utile deplasarii.

Utilizand aceste tipuri de platforme, se depaseste practic bariera arhitecturala obisnuita , iar acest lucru permite o libera circulatie inclusiv pentru persoanele care folosesc pentru deplasare scaunele cu rotile.

admin

admin