Intretinere ascensoare cu Top Total

intretinere ascensoare

intretinere ascensoare

Firmele care sunt specializate cu precadere in ascensoare detin si un personal specializat si deasemeni furnizori care sunt de maxima incredere ce au rolul de a se ocupa cu precadere de modernizarea si de intretinerea ascensoarelor la care a expirat durata acestoa de viata, si unde gradul uzurii este unul ridicat sau unde se vrea sa se faca o modernizare a design-ului. Pachetele care sunt necesare modernizariie sunt de regula unele flexibile putand fi adaptate pentru orice caz in parte.

Modernizarea care e facuta acestor ascensoare poate fi realizata cu precadere la nivelul cabinei, iar modernizarea usilor se face de la palier, panoul de comanda si cel de operare iar modernizari care sunt facute sistemul de tractiune sau sistemului hidraulic.

Cabina pe care oa re ascensorul e o componenta speciala in privinta design-ului cladirilor asta pentru ca nu este una statica, ea miscandu-se. De aceea e una din acele componente speciale ce privesc designul interior. Este important ca orice cabine de ascensoare sa poata sa fie in raport cu cladirea, armonioase cu destinatia si in acelasi timp cu functionalitatea cabinei.

Pentru gama reprezentata de ascensoarele de persoane, astfel de cabine pot oferii diferite forme de finisaj.

Peretii cabinelor pot fi modernizate si in acelasi timp intretinute ascensoarele la panourile tip HPL laminate HPLcare sunt in diverse modele si nuante , acestea putand fi alese de catre beneficiarul lucrarii, in ceea ce priveste tabla plastifiata avand diferite modele si nuante, in ceea ce priveste tabla de inox satinat sau aceea care are diferite modele sau poate fi modernizata, ea fiind transformata intr-o sticla ce are rame din inox.

Pot fi modernizate si acele ascensoare si in privinta usilor cabinelor de pe fiecare palier.

Ele pot fi semiautomate sau pot sa fie automate, avand deschidere laterala si deasemeni deschidere centrala. O astfel de tabla poate fi vopsita in diverse nuante ce fac parte din gama RAL, deasemeni pot fi acoperire cu panouri ce sunt dintr-o imitatie de lemn din diverse nuante care pot sa fie facute la alegere, cu modele si in nuante care sunt de inox sau transformat din sticla ori cu diverse rame din inox.

Usile pe care le au aceste cabine pot fi actionate VVVF respectiv in baza regulatoarelor de frecventa special.

In cazul panoulurilor de comanda ale cabinelor si al tavanului pe care il are ascensorul, acestea pot fi iIluminate fluorescent si indirect, ele utilizandu-se in scopul acesta, prin combinatii diverse.

Podeauna ascensoarele poate fi cauciucata insa si mochetata ori pot sa fie modernizate astfel de suprafete cu ajutorul marmurei, si al linoleumului sau al granitului natural ori al celui artificial.Mana curenta poate sa fie circulara insa si rectangulara.

Repararea executata asupra tipurilor de ascensoare

Avand o experienta ce dureaza de multi ani in domeniul acesta al intretinerii ascensoarelor, firmele care sunt specializate pot oferii servicii speciale si specifice de reparatii si deaseeni si consultanta, cat si modernizare plus un suport tehnic pentru tipuri specifice de ascensoare cum ar fi de exemplu ascensoarelor electrice cu sau fata camere de masini, sau la ascensoarele hidraulice, platformele de autoridicatoare si deasemeni in cazul platformelor utilizate de persoanele ce au dizabilitati.

admin

admin