Invata cum sa beneficiezi de Fonduri Europene pentru afacerea ta prin Arexim Audit

Arexim Audit Constultanta fonduri europene

Atunci cand detii sau administrezi o afacere sau companie un ajutor financiar suplimentar este intotdeauna binevenit. Acest ajutor, in unele cazuri, poate reprezenta chiar salvarea companiei de la insolventa sau faliment sau poate reorganiza planul de afaceri pentru a creste profitul si pentru a extinde aria de acoperire a firmei dumneavoastra. Desigur, acest supliment financiar nu poate fi administrat in orice conditii ci numai in urma unui plan si a unor documente intocmite de profesionisti financiari. Aici ma refer la proiectele de finantare prin fonduri europene, fonduri ce pot fi cu usurinta obtinute daca stiti ceea ce trebuie intreprins.

Arexim Audit Constultanta fonduri europeneBanii europeni sunt organizati si structurati in fonduri de diverse dimensiuni financiare, in functie de domeniul de activitate sau de proiectele aflate pe rol. De cele mai multe ori acesti bani sunt neacoperiti de cereri ceea ce inseamna ca banii se pierd din cauza amatorismului sau lipsei de interes a intreprinzatorilor romani. De aceea, in loc sa beneficiati de un surplus financiar consistent o sa va limitati la bugetul propriu disponibil care de regula este mai mic decat investitiile ce trebuiesc realizate pentru a mentine afacerea in cauza.

Pentru a evita astfel de situatii si pentru a beneficia de fondurile europene disponibile nu trebuie decat sa intocmiti recuzita judiciara necesara si sa furnizati documentele necesare alocarii de proiecte europene. Insa daca nu sunteti familiarizat cu astfel de proceduri o sa va fie imposibil sa obtineti fondurile mentionate datorita birocratiei existente. Din aceste motive o consultanta de specialitate realizata de o companie de profil este mai mult decat indicata. Arexim Audit ofera exact aceste lucruri si anume: consultanta pentru accesarea de fonduri europene si intocmirea actelor necesare procesului de finantare.

Arexim Audit dispune de personal calificat si cu o vasta experienta in consultanta pe fonduri europene, compania realizand cu succes proiecte pentru diverse companii din tara. Serviciile puse la dispozitie presupun gasirea programelor ce se pot aplica afacerii dumneavoastra, consultanta in fiecare etapa de scriere a dosarelor si asistenta in demersurile de depunere a aplicatiilor. Arexim Audit are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, compania furnizand servicii de: audit financiar, management resurse umane, contabilitate, consultanta fiscala, sistem gestiune contabila si multe altele. Firma isi desfasoara activitatea in Bucuresti si se adreseaza micilor si marilor intreprinzatori ce au nevoie de ajutor profesionist in domeniul financiar si juridic.

De aceea pentru a fi siguri de reusita dumneavoastra in accesarea fondurilor europene pentru afacerea dumneavoastra, prin programele disponibile in prezent, solicitati consultanta de specialitate furnizata de echipa de profesionisti Arexim Audit. Nu va faceti griji, preturile si tarifele practicate sunt avantajoase, disponibile in functie de dimensiunile proiectelor ce vor fi inteprinse. Pentru mai multe detalii referitoare la aceste aspecte utilizati datele de contact din josul prezentului articol. Pentru a obtine mai multe detalii despre activitatea si serviciile oferite de Arexim Audit accesati site-ul oficial al companiei. In final, nu ezitati si stabiliti o legatura cu un reprezentant Arexim Audit pentru a pune bazele unei colaborari de lunga durata bazata pe incredere si respect reciproc.

Arexim Audit, date contact:

Adresa: Str. Ing. Nicolae Slăniceanu, nr. 28, Sector 2 (zona Piata Muncii, langa Registrul Comertului);
E-mail: ionescu@arexim.ro
Telefon fix: 021/326.72.04, 021/302.89.62, 021/302.89.63
Fax: 021/326.72.05
Mobil: 0724.231.877

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi mai multe articole interesante aici.