ProTehnicus – Lideri in domeniul sistemelor automate pentru acoperisuri

Cautati o firm00000160_large-703x201a specializata in domeniul acoperisurilor si sistemelor de siguranta? Vreti sa achizitionati trape de fum, automatizari acces pietonal, luminatoare, cupolete ventilate sau sisteme de securitate si nu stiti la cine sa apelati? In acest caz, compania ProTehnicus reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra,compania detinand toate resursele necesare pentru a va furniza produse si servicii de calitate in domeniul acoperisurilor si sistemelor de securitate.

Cum functioneaza trapele de fum si de ce se merita montarea lor?

Trapale de fum sunt instalatii automate de evacuare a fumului, functia acestora de baza fiind evacuarea din incinte (hale de productie, depozite, cladiri ale administratiei publice) a fumului, gazelor si a caldurii catre exteriorul cladirilor. Utilizarea trapelor de evacuare a fumului contribuie la protectia vietii si a bunurilor, deoarece aceasta instalatie permite urmatoarele:

  • Mentinerea cailor de evacuare fara fum si astfel combaterea focului datorita producerii unui strat inferior de fum;
  • Usurarea desfasurarii actiunii de stingere a incendiilor;
  • Asigurarea protectiei structurii cladirii precum si a echipamentelor din acestea;
  • Limitarea pagubelor ce ar putea aparea in urma incendiilor.

Trapele de fum pot fi de mai multe tipuri: de forma patrata si dreptunghiulara, avand baza dreapta, rotunde cu baza dreapta, patrate si dreptunghiulare cu baza inclinata si cu doua caneluri, dreptunghiulare cu  baza dreapta.

Ele pot fi comandate electric, pneumatic, pneumatico –electric sau mecanic.

De ce firma ProTehnicus?

Compania galateana a fost infiintata in anul 2002. Inca de la inceput, specialistii firmei asigura solutii tehnice integrale in domeniul industrial dar si in cel rezidential, astfel devenind partener de incredere pentru fiecare dintre clienti. Dintre produsele pe care compania le pune la dispozitia clientilor amintim urmatoarele: trape de fum, cupolete de iluminat si ventilat, sisteme de securitate, automatizari pietonale si auto si lista poate continua.

In interiorul companiei se pune foarte mare accent pe calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor, astfel, acestia din urma, fiind intotdeauna multumiti de colaborarea cu firma galateana. Numai in acest mod, compania ProTehnicus a reusit sa se mentina in topul companiilor de profil pe plan local si chiar national.

Compania ProTehnicus se ocupa cu vanzarea si montarea trapelor de fum. Acestea se impart in doua categorii:

  • Voletii. Acest tip de trapa de fum este realizat din aluminiu, iar lamelele sunt fabricate din policarbonat, geam termoizolant, aluminiu sau aluminiu termoizolant. Etansarea cu garnituri rezistente la inghet asigura protectie impotriva vantului si a ploii. Acestia se pot monta la un unghi de la 0 grade la 90 de grade pe orice tip de acoperis;
  • Ferestrele pot fi echipate cu sisteme de deschidere pneumatice sau electrice, actionate de unitati de comanda specializate. Acestea pot fi montate la unghiuri cuprinse intre 0 si 90 de grade fata de orizontala.

Asadar, daca doriti sa cumparati si sa montati trape de fum pentru cladirea dumneavoastra, apelati cu incredere la serviciile companiei ProTehnicus.

Date de contact:87015455d51c5591dab2cabfc70db11c_trapa_de_fum_01

Denumirea firmei: ProTehnicus;

Nr. de telefon: 0236 495 520 sau 0721 254 366.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre securitatea si sanatatea in munca accesand link-ul urmator http://www.scriuceva.ro/?p=4623 .