Jocuri didactice de la Editura Tudor – Pentru ca cei mici invata jucandu-se!

jocuri didactice

jocuri didacticeIn viata fiecarui copil, jocul este primul pas catre asimilarea diferitelor cunostinte si activitati pe care mai tarziu le va folosi in viata de zi cu zi. De la cea mai frageda varsta, copilul se dezvolta prin joc, dobandeste prin joc capacitati si experiente noi, isi cultiva spiritul de observatie, memoria, atentia, fantezia, gandirea si spiritul artistic. Totodata, jocul este crucial in cresterea normala a copilului, acesta insumand toate tipurile de dezvoltare, de la cea sociala, emotionala, psihica, pana la cea cognitiva. Incercand sa valorifice efectul jocului asupra celor mici, Editura Tudor din Bacau comercializeaza jocuri didactice pentru gradinita, produse extrem de utile in cadrul oricarei institutii de invatamant prescolar.

Rolul acestor jocuri didactice in viata fiecarui copil!

Jocurile didactice reprezinta pentru cei mici una dintre cele mai accesibile forme de activitate. El este o importanta sursa de educatie care pune in valoare si antreneaza capacitatile creatoare ale copilului. Rolul si importanta jocului consta in fapul ca  el faciliteaza procesul de asimilare, fixare si consolidare a cunostintelor. Datorita caracterului sau formativ jocul influenteaza dezvoltarea personalitatii copilului.

Jucandu-se, fiecarui copil i se deschid largi posibilitati de activism intelectual. Jocul este practica dezvoltarii si in consecinta in perioada copilariei el este adoptat pentru multiplele sale functii formative. Prin jocurile didactice promovate de Editura Tudor, copilul isi imbogateste viata afectiva si in acelasi timp dobandeste in mod progresiv capacitatea de a-si stapanii emotiile inca dintr-un stadiu incipient.

Fara sa constientizeze neparat, copilul trece, prin joc, de la activitatea de joc la cea de invatare. Cu alte cuvinte, jocul didactic reprezinta o imbinare armonioasa a elementului instructiv cu cel distractiv, asigurand o unitate deplina intre sarcina didactica si actiunea de joc.

Ce jocuri didactice va pune la dispozitie Editura Tudor ?

Jocurile didactice, oferite de compania din Bacau prin intermediul magazinului online de care dispune, joaca un rol promordial in realizarea unor obiecte educationale variate si complexe care pot viza  dezvoltarea fizica a copilului in cazul jocurilor. Compania va pune la dispozitie  jocuri didactice pentru gradinita, produse mai mult decat folositoare in cadrul oricarei institutii de invatamant prescolar.

Aceste oferte de jocuri didactice ale Editurii Tudor se prezinta sub forma de fise, ce infatiseaza diferite categorii de obiecte, fiinte si activitati, de la articole casnice si piese de mobilier, pana la animale domestice si salbatice, pasari, sau chiar si fructe, legume si flori, treburi casnice, schimbarea anotimpurilor etc. Gratie acestor fise, cadrelor didactice le este mult mai usor sa-i invete pe cei mici, deoarece a spune si a arata in acelasi timp este fara indoiala cea mai eficienta metoda in acest sens.

Odata cu cresterea celui mic, acestuia i se va schimba stilul de joaca. Va deveni mult mai complex si imaginativ. Insa toate acestea nu ar fi posibile daca cel mic nu ar parcurge initial etapa jocurilor didactice din perioada gradinitei, o perioada vitala in dezvoltarea oricarui copil.

Oferta pe care Editura Tudor nu se rezuma doar la jocuri didactice, ea mai cuprinde de la caiete speciale si carti, pana la diplome, carnete de elev, felicitari si lista poate continua. Toata gama de produse este realizata in incinta editurii, sau dupa caz, in cadrul tipografiei (pliante, reviste, mape de prezentare, etc), cu ajutorul unor echipamente de productie moderne, manevrate de personal calificat.

Date de contact:

Sediu Tipografie: Strada Izvoare, nr. 48 Bacau, Judetul Bacau

Telefoane:  0751-970959 / 0768-550703 / 0733-915521

Telefon: 0234-560536 / 0234-550838

Fax: 0234-550838

Articol oferit de 2biz.ro!