Kotys Design & Events executa huse de scaune!

9eb86f79bf2ace777e1e424d84114f48Daca ai nevoie de huse pentru scaun, Kotys Design & Events produce o gama variata de huse de scaune pentru restaurante din diferite materiale. Firma realizeaza numeroase modele pentru restaurant in variate dimensiuni, de tip sac sau con, standard, cu pliuri, cu falduri sau simple, din diverse materiale. Personalizate pe dimensiunile scaunelor, ele indeplinesc toate cerintele unui design reusit.

Societatea se ocupa si de realizarea esarfelor decorative, din acelasi material cu husa sau din alte materiale. Husele pentru scaune au  rolul de a mentine spiritul festiv al unui eveniment si de a imbraca intr-un mod mai calduros si elegant incaperea. Cu aceste huse scaune poti obtine cu usurinta o atmosfera de fast si sarbatoare. Textilele pe care le confectioneaza compania sunt adresate persoanelor ce activeaza in domeniul Horeca, raspunzand unor cerinte exigente de calitate. Toate produsele sunt oferite la un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Detalii despre husele de scaune!

Kotys Design & Events produce huse de scaune pentru restaurant din materiale precum: satin, tafta lucioasa sau creponata, crepsatin, organza, minimat si brocart, intr-o paleta larga de culori. Clientul poate alege dimensiunile standard sau poate obtine o oferta personalizata pentru alte dimensiuni.

Fiecare eveniment sau incapere solicita dotarea cu anumite elemente, care sa creeze atmosfera potrivita si care sa fie in completa armonie. Aceasta inseamna ca, daca mesele necesita acoperite cu o fata de masa speciala, la fel se intampla si cu scaunele. Niste huse standard sau model sac/con au devenit obligatorii la evenimentele speciale. Societatea iti pune la dispozitie o gama variata de huse de scaune pentru nunta, care respecta toate cerintele unui decor elegant sau chiar extravagant. Dimensiunile sunt alese de catre client in functie de inaltimea scaunului cu spatar. Husele se utilizeaza in special la nunti si sarbatori importante, dar se confectioneaza si modele pentru mesele mici, ce confera un alt volum si expresivitate decorului. In mod natural s-a dezvoltat si productia de esarfe pentru scaune decorative, care se leaga sau se ataseaza in partea superioara a spatarului pentru a crea efecte deosebite.

Despre Kotys Design & Events!

Cu sediul in Slatina, firma Kotys Design & Events ofera cele mai deosebite articole textile pentru industria Horeca din intreaga tara. Societatea se ocupa si de organizarea evenimentelor private in judetul Olt. Produsele realizate se pot ridica la rang de arta, avand in vedere faptul ca acestea sunt confectionate cu cea mai mare pricepere, rabdare si migala de catre echipa companiei, care utilizeaza numai materiale de calitate.

Firma ofera huse pentru scaune, esarfe decorative, fete de masa, huse de masa, servete, naproane si altele. Toate acestea imbina creativitatea profesionistilor din cadrul companiei Kotys Design & Events, care creaza articole deosebite, unice.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite si, in special despre husele de scaun, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Kotys Design & Events! Comanda huse pentru scaune oferite de Kotys Design & Events pentru ca evenimentul pe care il organizezi sa fie impecabil!

Datele de contact ale firmei Kotys Design & Events

Adresa firmei: Str. Ionascu, Nr. 1, Slatina

Telefon: 0742 023 333

Email: office@fabricadehuse.ro