Restaurant Hanul Domnitorilor –restaurant Predeal te intampina cu preparate tradinional romanesti!

restaurant Predeal

restaurant Predeal

Te afli in vacanta pe Valea Prahovei sau esti pur si simplu in trecere? Trebuie neaparat sa faci o vizita la Restaurantul Hanul Domnitorilor- restaurant Predeal! Aici vei fi intampinat de preparate cu specific romanesc si de o atmosfera deosebita intr-un cadru mirific. Este de ajuns sa calci pragul acestui restaurant odata, si cu siguranta vei reveni ori de cate ori vei avea ocazia.
Asadar, daca ai ales localitatea Predal pentru ati petrece vacanta sau weekend-ul, opreste-te si la Restaurantul Hanul Domnitorilor pentru a gusta din preparatele traditional romanesti si pentru a admira privelistea deosebita. Mancarea este pregatita din preparate prospete de catre bucatari cu experienta in domeniu, iar serviciile oferite sunt de inalta calitate de catre personalul calificat, care iti va prezenta meniul in detaliu si te va servi in cel mai scurt timp cu preparate 100% romanesti. Pragul acestui restaurant este calcat foarte des de catre turisti veniti din toate colturile tarii dar si de catre cei din strainatate.
Este locul perfect unde poti depana amintiri impreuna cu prietenii.

De ce sa alegi Restaurantul Hanul Domnitorilor – restaurant Predeal?

Restaurant Predeal –Hanul Domnitorilor este situat in centrul Predealului, vestit pentru preparatele alese si de bun gust servite celor care aleg acest local. Bucataria este utilata cu echipamente ce pastreaza modul traditional de gatire, precum vatra in care este coapta pizza si cuptoarele profesionale. Datorita bucatarilor cu experienta, meniul este alcatuit din 300 de preparate din care clientii isi pot alege mancarea pe care doresc sa o serveasca.
Daca iti doresti sa servesti bucate deosebite, intr-un cadrul intim si placut, Restaurant Hanul Domnitorilor, restaurant Predeal, este alegerea perfecta!
Indiferent de sezon, daca esti pe Valea Prahovei, trebuie neaparat sa dai o fuga la restaurantul Hanul Domnitorilor! Mancarea preparata este realizata dupa cele mai stravechi retete, traditionale, avand gustul de altadata.
Restaurantul s-a ridicat intotdeauna la asteptarile si cerintele clientilor care au vizitat acest local,chiar si pentru o singura data.

Alege Restaurant Hanul Domnitorilor- restaurant Predeal si te vei bucura de preparate tradinitionale si o priveliste incantatoare!

Restaurant Hanul Domnitorilor- restaurant Predeal isi intampina zilnic clientii, in intervalul orar 8:00-22:00, cu un meniu variat alcatuit din 300 de preparate prospete si traditionale. Printre preparate, putem enumera: supe, fripturi, preparate din peste,papanasi cu smantana, etc, la cele mai atractive preturi. Toata mancare este pregatita cu multa atentie de catre bucatarii iscusiti in domeniu, dupa retete traditionale.
In interiorul restaurantului, vei observa ca mesele si scaunele sunt realizate din lemn, de culoare maro, iar pe peretii vei vedea picturi ce reprezinta arme de lupta si tablouri in care sunt infatisati cei mai de seama domnitori ai tarii Romanesti.
Restaurant Hanul Domnitorilor- restaurant Predeal, poate fi locul ideal pentru organizarea unei nunti sau al unui botez.
Asadar, daca ai devenit curios, tot ce trebuie sa faci, este sa te urci in masina si sa faci o vizita pe Valea Prahovei la restaurantul Hanul Domnitorilor.
Daca vrei sa ai parte de o atmosfera prietenoasa si de preparate ca la “ mama” acasa, viziteaza restaurant Predeal – Hanul Domnitorilor
Pentru mai multe informatii si rezervari apeleaza -0769 161 962.

admin

admin