La Fomco Prodimpex gasesti cele mai bune tahografe digitale

tahograf-s1268_1Condusul unui autovehicul pe un drum national sau international presupune multa responsabilitate. Conducatorul auto are obligatia de a lua masuri de siguranta pentru a proteja viata si integritatea tuturor participantilor la trafic, fie ca sunt pietoni sau alti conducatori auro. De asemenea, el nu trebuie sa tulbire in nici un fel circulatia.

Pentru a obtine dreptul de a conduce un autovehicul in calitate de sofer profesionist sau amator, orice om trebuie sa urmeze cursuri de specialitate si apoi sa treaca prin teste specifice. Aceste examene verifica in ce masura candidatul la titlul de conducator auto amator sau profesionist si-a insusit cunostintele legate de legislatia din domeniul rutier. Sunt verificate de asemenea indemanarea si comportamentul la volan.

Condusul presupune atentie, concentrare si rabdare. Regulile pe care conducatorii auto profesionisti trebuie sa le respecte sunt mai stricte decat in cazul conducatorilor amatori. Pentru soferii profesionisti din Uniunea Europeana care conduc autovehicule inmatriculate sau fabricate dupa data de 1 ianuarie 2007 este obligatorie utilizarea unui tahograf.

Fomco Prodimpex comercializeaza tahografe digitale

Conducatorii auto profesionisti sunt cei care transporta marfa sau persoane pe drumuri nationale sau internationale. Obligativitatea ca ei sa utilizeze tahografe a dus la o crestere a cererii pentru astfel de echipamente in tara noastra. Un adintre cele mai apreciate firme romanesti din domeniul distributiei de tahografe digitale, analogice sau modulare este Fomco Prodimpex.

Fondata in anul 2002, compania comercializeaza, pe langa tahografe, statii de emisie-receptie, statii radio, piese de schimb pentru incalzitoare auto, vitezometre digitale auto, limitatoare de viteza electronice si mecanice, impulsoare pentru tahografele digitale, amplificatoare, antene, microfoane si reflectometre pentru statii radio CB, cititoare de tahograf digital, diagrame pentru tahografe, aparate de aer conditionat mobile, sisteme GPS pentru flota auto si multe altele.

Tahografe digitale performante

Compania Fomco Prodimpex nu comercializeaza doar tahografe digitale, analogice si modulare, ci si piese pentru tahografe si tahografe reconditionate.

Tahografele sunt dispozitive conectate la motor care inregistreaza viteza autovehiculului si timpul in care acesta stationeaza si se deplaseaza. Prin tahografe digitale sau de alt fel se poate verifica in ce masura conducatorul respecta timpii legali de stationare si de deplasare si in ce masura viteza cu care se conduce respecta limitele legale.

Tahografele digitale din oferta firmei Fomco Prodimpex apartin unor producatori apreciati precum Actia si Stoneridge. Dispozitivele functioneaza cu 24V si cu 12V. Sunt echipamente de ultima generatie, performante, pentru care compania ofera si servicii de instalare, verificare si reparare. Pnetru ele compania comercializeaza si piese de schimb.

Tahografele digitale de la Fomco Prodimpex sunt distribuite in toate judetele perin reprezentantii legali ai companiei.

Fiind cinectat la motorul autovehicului, un tahograf digital inregistreaza timpii in care acesta se afla in miscare sau in stationare in memoria sa interna si in memoria cardului soferului.

Tahografele analogice marca Stoneridge din oferta firmei Fomco Prodimpex si cele modulare, numite si mecanice, inregistreaza datele pe diagrame. Sunt disponibile doua modele de tahografe modulare, cu valori ale tensiunii de alimentare de 12V si de 24V.