Autok9 este alegerea ideala pentru revizii periodice masini!

revizii periodice

revizii periodice

In cazul in care trebuie sa efectuati revizia periodica a masinii si sunteti in cautarea unui service autorizat care sa realizeze acest lucru, atunci alegerea ideala o reprezinta Autok9.

Autok9 este un service din Bucuresti ce a luat nastere din dorinta proprietarului de a veni in intampinarea clientilor pasionati de masini, cu produse si servicii de inalta calitate. Service-ul se poate lauda cu o echipa de profesionisti in domeniu, precum si cu urmatoarele atuuri: profesionalism, promptitudine si seriozitate.

Este foarte important ca orice sofer care detine un autoturism , sa verifice la un anumit timp starea masinii pe care o conduce. In primul rand, revizia masinii este esentiala pentru siguranta dumneavoastra. In cadrul acestui proces, se vor inlocui piesele uzate ale masinii, vor fi schimbate consumabilele ( filtre polen, filtre aer,  filtre combustibil, uleiul de motor dar si anumite piese importate pentru siguranta, precum:  lichidul de frana, placutele de frana, etc.)

In functie de modelul masinii dar si de numarul de kilometrii, este recomandat ca soferii sa efectueze revizii periodice. In cazul in care acest lucru nu se realizeaza, ulterior pot aparea probleme care le pot pune viata in pericol in momentul in care acestia conduc. Piesele uzate trebuie schimbate de catre o echipa de specialisti in domeniu, pentru a fi siguri ca lucrarile realizate sunt cele corespunzatore. Unde gasiti o astfel de echipa? In cadrul service-ului Autok9.

De ce sa alegeti pentru revizii periodice service-ul Autok9?

Service-ul Autok9 va ofera revizii periodice pentru masina la cele mai avantajoase preturi de pe piata de profil. Ce presupune o revizie periodica a masinii? In primul rand se va verifica geometria rotilor si a unghiului de fuga. Apoi, se va trece la curatarea instalatiei de aer conditionat, care este recomandat a fi curatata la cel putin 2-3 ani. Se vor schimba filtrele, schimburi de ulei ( motor, ulei servodirectie si uleiul cutiei de viteze), se va verifica si se va schimba daca este cazul, sabotii sau placutele de frana, capacitatea de franare a masinii, schimbarea curelei de distributie daca este nevoie si nu in ultimul rand schimbarea bujiilor.

Este necesar si foarte important ca orice sofer sa isi faca timp pentru revizia periodica a masinii pe care o conduce. In acest fel, durata de viata a automobilului va fi prelungita, si, in plus va va oferi siguranta atunci cand sunteti la volan.

Ai nevoie de un service de incredere pentru revizii periodice? Apeleaza la Autok9!

Pe langa revizii periodice, Autok9 isi intampina clientii si cu alte servicii precum: detailing auto, ITP, etc. Mai mult, prin intermediul acestui service iti poti comanda anumite piese de care masina ta are nevoie. Clientii care au apelat la serviciile service-ului Autok9, au fost multumiti, revenind ori de cate ori a fost nevoie. Angajatii Autok9 ofera asistenta in caz de daune auto. Totodata, preturile practicate pentru serviciile oferite sunt foarte avantajoase.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre revizii periodice dar si alte servicii pe care Autok9  le ofera, acceseaza pagina web www.autok9.ro sau contacteaza reprezentantii –0213 173 737/ 0786 288 659/ 0740 288 659.

admin

admin