Lavobad Electric. 4 caracteristici esentiale in alegerea unei camere video de supraveghere

Lavobad Electric. 4 caracteristici esentiale in alegerea unei camere video de supraveghere

Lavobad Electric. 4 caracteristici esentiale in alegerea unei camere video de supravegherePentru ca traiesti intr-o lume aspra, dura, in care competitia este acerba, iar oamenii au invatat sa traiasca dupa propriile reguli, te-ai gandit ca nu ar fi rau sa-ti instalezi macar o camera de supraveghere video la intrarea in locuinta? Nu de alta, dar s-a intamplat sa fi pradat de catre niste indivizi care nici pana in ziua de astazi nu au fost prinsi. Cel mai tare iti este teama de momentul in care pleci in vacanta. Atunci casa ta ramane complet descoperita si vulnerabila, si nu mai doresti sa treci inca o data prin toata nebunia cu Politia, declaratiile si nerezolvarea problemei.

Daca tot ai pornit pe acest drum, vrei sa-ti alegi cea mai buna camera de supraveghere video sau, cel putin, cea mai buna pentru nevoile tale, insa nu stii ce sa alegi sau cum sa alegi din multitudinea de modele care exista la ora actuala pe piata.

Nu-ti fa griji! Pentru aceasta exista Lavobad Electric! Compania bucuresteana te sfatuieste in alegerea unei camere video eficienta, pe care totodata ti-o si monteaza, astfel incat nu mai trebuie sa te apuci si de cautarea unor specialisti care sa te ajute cu aceasta operatiune. I-ai gasit deja!

Lavobad Electric te sfatuieste cum sa-ti alegi camera de supraveghere video

Momentul alegerii unei camere video poate fi cel mai dificil moment din cadrul intregului proces de implementare a sistemului de monitorizare, daca nu ai alaturi de tine echipa potrivita care sa te sfatuiasca.

Iata care sunt sfaturile pe care Lavobad Electric le are pentru tine:

1. Senzorul de imagine. Pentru o camera video cat mai buna, senzorul de imagine trebuie sa fie cat mai mare. De ce un senzor mai mare? Deoarece acest lucru inseamna ca el va capta mai multa informatie, iar asta te avantajeaza in mod deosebit. Dimensiunile comune pentru senzori sunt 1/3, 1/4 si 2/8. Poti opta pentru senzori CCD sau CMOS. Daca ai buget, alege prima varianta, deoarece aceasta prezinta un plus de claritate. Si nu uita, incearca sa alegi camere video de firma, o marca recunoscuta iti ofera si garantia calitatii.

2. Numarul potrivit de TVL. Vorbim despre linii TV, ele masurand rezolutia camerei. Cu cat numarul de linii este mai mare, cu atat rezolutia este mai buna.

3. Lentila corecta. Daca vrei sa obtii rezultate foarte bune, acorda o atentie deosebita si lentilei. Nu arunca banii pe o camera video de supraveghere scumpa, daca lentila este una Lavobad Electric. 4 caracteristici esentiale in alegerea unei camere video de supraveghere1proasta. Daca vrei sa-ti instalezi camera foarte aproape de locul ce doresti sa fie supravegheat, distanta focala trebuie sa fie mica, si invers, daca doresti sa montezi camera departe de punctul de interes, foloseste o distanta focala mare. Distanta focala iti masoara Zoom-ul si este important, ca in supraveghere, sa poti mari imaginile captate.

4. Infrarosu pentru protectie sporita. Daca vrei protectie si pe timp de noapte, alege o camera video cu infrarosu. Imaginile vor fi alb/negru. Foloseste, in zona de interes, iluminatoare IR mari pentru ca sistemul infrarosu sa capteze imaginile cat mai clar.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege montare camere video Lavobad Electric. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Lavobad Electric? Suna la numarul 0727-921.576 si 0724-129.926 sau trimite un e-mail pe adresa office@lavobadelectric.ro.

Articol oferit de 2biz.ro