Lindec Romania: Servicii avantajoase pentru reparatii pardoseli industriale

Domeniul industrial si nu numai presupune spatii special amenajate in care se desfasoara activitatea angajatilor. In aceste spatii de regula se executa procesele de prelucrare, finisare, manevrare, depozitare, etc. materiale sau produse. In acelasi timp, in aceste spatii se opereaza cu utilaje de tonaj, cu aparatura specifica sau cu substante chimice; toti acesti factori pot duce la degradarea pardoselii industriale pana la distrugerea completa a acestei suprafete. Si cum inlocuirea pardoselii industriale implica sistarea activitatilor pe perioada amenajarilor, aceasta situatie este de evitat. De aceea, pardoselile industriale trebuiesc inspectate periodic, dar si intretinute adecvat pentru rezolvarea problemelor in timp util.

Reparatia pardoselilor industriale se executa insa doar de catre personal autorizat. In caz contrar riscati sa nu obtineti rezultatele dorite, investitia dumneavoastra nefiind fondata. Astfel, daca doriti servicii de cea mai buna calitate pentru inspectii, intretineri, reparatii sau reconditionari de pardoseli industriale, va recomandam serviciile companiei Lindec Romania. Lindec Romania ofera o gama larga de servicii de specialitate pentru intretinerea dar si montajul de pardoseli industriale, aceste procese realizandu-se prin intermediul aparaturii de profil sau substantelor special concepute.

Lindec Romania este unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia, avand ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde europene. Aceasta gama variata de servicii cuprinde: turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. Dupa cum puteti observa, prin intermediul Lindec Romania puteti beneficia de servicii de profil, asistenta tehnica de specialitate, dar si ajutor in luarea celor mai potrivite decizii.

Reparatiile de pardoseli se adreseaza in special domeniilor industriale, dar si altor arii de activitate precum activitati comerciale, alimentare, sanitare si asa mai departe. Dupa cum am precizat, datorita traficului intens si datorita proceselor de prelucrare existente in domeniile mentionate mai sus, pardoselile sunt primele care au de suferit. Acestea pot prezenta urme de uzura, moment in care trebuie intervenit adecvat pentru rezolvarea rapida a problemelor existente.

Lindec Romania garanteaza cele mai bune interventii ce se pot aplica pentru reconditionare, inspectia, intretinerea sau reparatia de pardoseli industriale. Echipa companiei va utiliza doar aparatura de ultima generatie, dar si solutii ecologice ce nu prezinta un pericol pentru sanatatea angajatilor dumneavoastra. Tarifele practicate de companie sunt mai mult decat avantajoase, acestea variind insa in functie de fiecare solicitare in parte. Asadar, pentru a obtine o oferta de pret adecvata, va trebui ca in prealabil sa luati legatura cu un reprezentant Lindec Romania.

Acestuia va trebui sa ii prezentati solicitarile dumneavoastra, iar in urma unei analize complete vi se va furniza modul prin care se va executa operatia necesara, dar si pretul aferent. Asadar, solicitati serviciile de reparatii pardoseli industriale Lindec Romania prin utilizarea datelor de contact ce va sunt oferite in finalul acestui articol. Pentru a obtine si alte detalii tehnice sau pentru a urmari activitatea depusa de personalul Lindec Romania, accesati site-ul oficial al companiei. Pe aceeasi pagina puteti solicita si asistenta tehnica de specialitate, dar si ajutor in luarea celor mai bune decizii, pretabile afacerii dumneavoastra.

Lindec Romania, date de contact

Adresa: Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2,
Bucuresti

Email: office@lindec.ro

Telefon: 40 21 2122111
Fax: 40 21 2122111
Mobil: 0786.020.000
http://www.lindec.ro