Controlul informatiilor de la distanta nu mai este o problema! – Contasoft

Sistem-GIS-xiP3NCum puteti crea, stoca, analiza si prelucra informatiile care sunt distribuite spatial? Ati auzit de sistemele GIS (Geographic Information System)? Contasoft va pune la dispozitie acest tip de sisteme, ideale pentru cei care activeaza in domenii precum: managementul resurselor, cadastru, studii de impact aupra mediului, geo-marketing, publicitate, planificarea rutelor, distributie de produse, s.a.

Aceste sisteme pe care compania noastra vi le ofera la preturi competitive includ atat functii de tip GIS, cat si informatii specifice bazelor de date relationale. Sistemele GIS din oferta noastra cuprind hartile a peste 35 din orasele importante ale Romaniei, dorindu-se o acoperire geografica cat mai larga.

Gestionarea repartitiei spatiale a elementelor grafice studiate se poate face cu ajutorul unor functii specifice/ oportunitati de interogare, pe care acest soft le detine: vizualizare si localizare, printare si dimensionare harta, cautare, editare simboluri grafice, retele, texte, s.a. Sistemele GIS au avantajul de a va oferi anumite harti tematice, ceea ce se traduce prin analize orientate pe anumite zone geografice.

Sistemul Magellan pe care societatea Contasoft vi-l pune la dispozitie este un sistem GIS, cu ajutorul caruia informatiile geografice sunt mai aproape de necesitatile voastre, iar studierea fenomenelor specifice se realizeaza mult mai usor. De exemplu, daca reprezentati o companie care are sedii amplasate in diferite orase, sistemele GIS sunt ideale pentru o obtine un control eficient asupra afacerii pe care o detineti.

Pentru a intelege mai bine ce face un sistem informatic geografic (un sistem GIS), va voi da ca si exemplu, sistemele de navigatie, care la randul lor, sunt un astfel de sistem. Cu totii stim care este rolul acestora, nu-i asa? Ele indica pozitia exacta a unui autovehicul. Ce puteti face cu ajutorul lor? Puteti planifica o ruta cu ajutorul unei interogari spatiale, pentru a ajunge mai rapid la destinatie. Interogarea spatiala se combina cu interogarile unei baze de date a drumurilor, pentru a obtine o ruta adecvata, in functie de limitari de viteza, interdictii, gabarit, etc.

Cu ce va ajuta sistemele GIS oferite de compania Contasoft? In primul rand, daca reprezentati o companie care are ca obiect principal de activitate transportul de marfuri sau de persoane, s.a., aceste sisteme se potrivesc ca o manusa. Veti putea sa stabiliti o strategie de marketing, canalele de distributie, etc.

Protectia datelor este si ea asigurata, intrucat numai persoanele care au instalat sistemul GIS pot vizualiza informatiile stocate.

Cu sistemele GIS modelati informatiile, procesele si structurile, pentru a analiza si gestiona diverse facilitati si resurse. O descriere succinta a sistemului GIS este urmatoarea: sistem cu ajutorul caruia o baza de date poate fi gestionata, baza de date care poate fi interogata si analizata si ale carei date sunt prezentate utilizatorului, intr-un mod grafic interactiv.

Cu ajutorul sistemelor GIS veti putea organiza/ stoca mult mai eficient datele, redundanta fiind eliminata, actualizarile se pot efectua cu usurinta, cautarile se pot realiza mult mai usor, la fel si analizele si statisticile, iar activitatea va fi mai productiva.

Indiferent de locul unde te afli, sistemele GIS reprezinta un instrument extrem de util care te ajuta la gestionarea activitatilor specifice. Analiza geografica a aparut cu mult inaintea aparitiei calculatorului, insa in prezent, datorita sistemelor GIS, manipularea informatiei este mai facila, la fel si procesul deciziei.

Cu sistemele GIS furnizate de catre compania Contasoft, veti avea parte de precizie si eficienta.