Lucreaza intr-un mediu curat cu ajutorul Medinet Hyegine Consulting

Pentru a oferi angajatilor dumneavoastra conditii moderne de lucru trebuie ca spatiul in care acestia isi desfasoara activitatea sa fie igienizat adecvat prin intermediul unor solutii nedaunatoare sanatatii sau mediului inconjurator. Curatenia la locul de munca este principalul aspect de tinut cont atunci cand doriti performanta si devotament din partea angajatiilor dumneavoastra. Aceasta curatenie se poate realiza de un departament specific din cadrul companiei, sau de o firma din afara ei; desigur daca ne referim la o afacere de mari dimensiuni igienizarea nu va putea fi intretinuta decat de o echipa de profesionisti.

De aceea, in cazul in care doriti servicii de curatenie si igienizare pentru hale industriale, va recomandam serviciile companiei Medinet Hyegine Consulting. Fiind vorba despre o hala industriala curatenia va necesita interventia personalului calificat care prin intermediul aparaturii de profil poate garanta o igienizare propriu-zisa. O hala industriala este de regula de mari dimensiuni, contine mai multe sectii in care sunt montate linii de productie, birouri, depozite, diverse aparaturi sau ustensile dar si alte accesorii necesare in procesul de munca. De aceea, curatarea unui astfel de loc este dificila si necesita experienta si aparatura de profil.

Medinet Hyegine Consulting va poate oferii aceste lucruri, compania oferind servicii de cea mai buna calitate pentru executarea unor operatii precum igienizari de hale industriale. De regula aceasta igienizare presupune in primul rand curatarea mecanica a pavimentului, degresarea cu solutii specifice, aspirarea peretilor halei si stergerea prafului. Desigur aceste operatii sunt cele majore, pentru ca la fiecare igienizare sunt necesare o suita de operatiuni complexe pentru curatarea fiecarui aparat, a fiecarui coltisor din cladire si asa mai departe. Medinet Hyegine Consulting dispune de aparatura si substante de curatare industriala profesionale ce nu sunt daunatoare angajatilor sau mediului, ceea ce inseamna ca toate lucrarile de igienizare respecta normele de sanatate in vigoare.

Medinet Hyegine Consulting, cu sediul in Arad, activeaza in domeniul curateniei si al dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei. Printre serviciile oferite de companie amintim urmatoarele: igienizari de hale industriale, curatenie de intretinere spatiu administrativ, dezinsectie, deratizare si alte solutii speciale pentru dezinfectie. In afara acestor servicii, Medinet Hyegine Consulting comercializeaza si o gama larga de produse precum: detergenti industriali, decapanti, solutii protectie pardoseli, produse curatire parchet, detergenti dezinfectanti, solutii curatenie industria alimentara, solutii pentru masini de spalat vase, dezinfectant maini, dispensere sapun, detergent praf pentru textile dar si multe altele.

In cazul igienizarilor de hale industriale Medinet Hyegine Consulting trebuie sa stiti ca serviciile vor fi executate dupa un plan bine stabilit. De regula aceste operatii se executa o data pe luna conform cu indicatiile primite din partea clientilor. Se va realiza igienizarea tuturor spatiilor industriale prin intermediul aparaturii si subtsantelor de curatare de profil, totul executandu-se rapid si eficient. Tarifele practicate de Medinet Hyegine Consulting pentru igienizari de hale industriale sunt avantajoase, preturile fiind stabilite in momentul semnarii contractului de colaborare. Desigur, pentru anumite comenzi se ofera si reduceri substantiale; astfel pentru a obtine o oferta de pret adecvata, nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos.

Medinet Hyegine Consulting, date de contact

Arad, str. Ilie Maduta Blc. 327 Sc. A ap.1 jud. Arad 310330 Romania
Telefon: + 4.0357.424.724
Fax: + 4.0257.262.611
email:medinetarad@gmail.com
office@medinetconsulting.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.