Malco ATP Bucuresti – sisteme de semnalizare de top!

Cauti modele diverse de girofaruri, mini rampe sau rampe luminoase? Ai nevoie de sisteme performante de avertizare marsarier, de sirene sau de difuzoare? Nu stii de unde poti face rost de lampi stopuri proiectoare, accesorii si baghete de dirijare la preturi acceptabile?

Atunci poti colabora cu incredere cu firma Malco Auto Truck Parts (Malco ATP) din Bucuresti!malco

Cu peste 8 ani de experienta in domeniu, firma Malco Auto Truck Parts este specializata in importul si comercializarea sistemelor de avertizare luminoasa si acustica, preturile pe care aceasta le percepe partenerilor sai de afaceri fiind mult sub cele practicate de concurenta.

Malco ATP Bucuresti este importator direct si distribuitor pentru diverse marci de renume mondial cum ar fi Vision Alert din Marea Britanie, Sim SA din Portugalia, Dasteri din Grecia, Aims-Aero din Belgia sau BI Automotive din Germania.

Toate produsele aflate pe stocul companiei Malco ATP Bucuresti sunt realizate din materiale de calitate superioara, acestea fiind insotite de certificarile impuse de legislatia europeana.

Oferta companiei bucurestene Malco ATP este completa, firma avand pentru tine numeroase modele de girofaruri, de rampe luminoase, de sisteme stroboscopice, de lampi de lucru, de sirene, de sisteme de dirijare, de alarme pentru marsarier, de stopuri si proiectoare, dar si diverse piese de schimb pentru acestea. Produsele aflate in oferta firmei Malco ATP sunt special concepute pentru asigurarea securitatii la locul de munca, dar si pentru prevenirea diverselor accidente,  pe drumurile publice.

Si pentru ca multumirea clientilor conteaza foarte mult, intotdeauna profesionistii Malco ATP sunt la dispozitia ta, oferindu-ti atat consultanta tehnica de specialitate, cat si servicii profesionale in domeniu.

Totul functioneaza ca ‘pe roate’ in interiorul companiei Malco ATP,  de la preluarea comenzilor si pregatirea acestora, pana la expediere si service post-vanzare. Odata cu lansarea comenzii, ai garantia ca vei primi in cel mai scurt timp, direct in locatia indicata de tine, produsele solicitate.

Malco ATP este unul dintre importantii distribuitori directi ai companiei Vision Alert din Marea Britanie, aceasta realizand sisteme profesionale de avertizare optica si acustica, cum ar fi  rampele luminoase, girofarurile, sirenele sau sistemele video pentru mersul in marsarier.

In oferta companiei Malco ATP din Bucuresti gasesti numeroase modele si tipuri de:

  • Girofaruri
  • Mini rampe si rampe luminoase
  • Sisteme avertizare marsarier
  • Lampi stopuri proiectoare
  • Sirene si difuzoare, accesorii si baghete de dirijare

Firma Malco ATP comercializeaza modele diferite de girofaruri, dintre acestea enumerand girofaruri cu led, girofaruri cu xenon ori girofaruri rotatoare. malco 1Realizate din cele mai bune materiale, la standarde europene de calitate, girofarurile aflate in oferta companiei Malco ATP au diverse intrebuintari, in diferite domenii de activitate.

Produsele comercializate de companie sunt rezistente, usor de instalat pe orice model de autovehicul, fiabile si cu o durata mare de viata. Girofarurile pot fi alimentate atat la 12 V cat si la 24 de V, acestea consumand destul de putina energie.

Pentru produse special destinate sigurantei pe drumurile publice, realizate de companii de marca si comercializate de un specialist in domeniu, alege din oferta completa a firmei Malco ATP din Bucuresti!

Compania Malco ATP, liderul sistemelor de semnalizare performante, iti garanteaza calitatea produselor oferite!

Malco ATP – sisteme de semnalizare de top!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Petru Voda, no 17, sector 5
Telefon: 021.404.33.56 | 0722.717.272

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!