Masina ta merita tot ce e mai bun – Indeo Auto

Magazin-piese-auto-Bucuresti-7QVC4Masina, ca orice alt produs tehnologic, este supusa riscului de a nu mai functiona dupa o anumita perioada de utilizare, insa cu cat va ocupati mai mult de intretinerea sa si respectati termenele de revizuire, sansele de a se defecta, vor scadea considerabil.

Masina este un mijloc de transport excelent, ce ofera mult mai multe avantaje spre deosebire de celelalte modalitati de transport terestre, de aceea, daca avem norocul de a fi posesorii unui automobil trebuie sa avem grija ca acesta sa primeasca atentia de care are nevoie atat in situatiile in care da semne sa se strice, cat si atunci cand nu mai functioneaza deloc sau de ce nu, chiar si atunci cand functioneaza. Atentia despre care vorbeam este acordata la cele mai inalte standarde de calitate de catre specialistii companiei Indeo Auto si se traduce prin servicii de calitate superioara.

Societatea Indeo Auto din Bucuresti, va ofera service auto indiferent de marca autovehiculului sau de lucrarea care se impune a fi realizata pentru remedierea problemelor aparute. Printre serviciile oferite, se mai numara si: revizia uleiului, a filtrelor, franelor, distributiei, diagnoza computerizata, schimb si verificare pompe apa, pompe ambreiaj, ambreiaje, dar si orice alt serviciu de care aveti nevoie.

Suntem un service autorizat R.A.R., competentele noastre fiind deja certificate si apreciate de catre toti clientii care au apelat la Indeo Auto. Detinem o experienta de 6 ani in domeniul pieselor auto si mecanicii auto, ca service, iar in aceasta perioada de activitate, ne-am dat seama care sunt cele mai importante trei lucruri pe care cauta sa le primeasca un posesor de autoturism: calitate, pret corect si timp scurt de efectuare a reparatiei. Daca am inteles acest lucru, este evident ca actionam exact in acest sens spre satisfactia clientilor nostri. Dorind sa indeplinim asteptarile fiecaruia in parte, oferim solutii customizate, optime si eficiente care sa va multumeasca pe deplin.

Piesele si echipamentele pe care le utilizam pentru efectuarea service-ului auto sunt de calitate premium si provin de la producatori de renume din domeniu, fiind insotite de garantia aferenta.

Pe site-ul companiei noastre, prin intermediul catorva click-uri, in functie de serviciile de care aveti nevoie si in functie de marca pieselor si a masinii, puteti obtine oferta personalizata si puteti afla costurile, perioada de executie si chiar aveti posibilitatea de a va programa in zilele in care va este convenabil. In cazul in care aceste aspecte nu se regasesc in lista noastra, te invitam sa ne contactezi, iar noi vom face tot posibilul de a rezolva cererea ta in cel mai scurt timp. Astfel, economisesti timp si bani.

Pana in acest moment am castigat aprecierea tuturor clientilor care au apelat la serviciile si produsele noastre si ne dorim ca si pe viitor sa reusim aceleasi performante, ba chiar performante mai inalte. Ne puteti contacta si atunci cand aveti nevoie de produse pentru masina voastra intrucat ne ocupam si de comercializarea unei game bogate si diversificate.

Cu serviciile si produsele Indeo Auto, masina ta este in siguranta!