P.H. Hidro Pneumatic Va Pune La Dispozitie Pompa Hidraulica De Calitate Superioara

50e9c3cd0f45d281b967f33839038a23O idee ce a revolutionat industiile si a adus omenirii multe oportunitati a fost ultilizarea aburului in diverse sisteme si motoare. Incepand cu crearea motorului cu abur si a sistemelor utilizate in diverse

domenii, omul a incercat din ce in ce mai mult sa isi perfectioneze metodele de exploatare a mediului si mai ales sa gaseasca solutii din ce in ce mai eficiente pentru a-si usura munca.

Ce este o pompa hidraulica?

Pompa hidraulica este un sistem foarte ingenios care functioneaza pe baza deplasarii unui lichid de la o presiune inferioara la o presiune superioara. Aceasta pompa hidraulica a fost la randul ei o inventie ce a impins tehnologia de exploatare inainte cu niste pasi foarte mari. Primul sistem de pompare ce a functionat pe aceasta comutare a diferentelor de presiune functiona avand fluidul motor, aburul. Datorita faptului ca era un sistem limitativ pentru sondele cu diametre mari si adancimi mici, acest sistem a fost abandonat in cele din urma. Abea in anul 1932 a aparut solutia eficienta in ceea ce priveste pompele hidraulice, solutie care asigura functionarea rectilinie alternativa a motorului de adancime ce este prevazut cu sistem de distributie.

Aceste pompe hidraulice sunt considerate solutiile care pot fi folosite la extractia titeiului si a apei. Pot produce game mari de debite la sondele cu presiuni mici si utilizeaza un cap de pompare simplu care ocupa un spatiu mic si poate fi plasat intr-o capsula inchisa, fiind amplasat sub apa.

Cine comercializeaza pompe hidraulice

Compania P.H. Hidro Pneumatic este un distribuitor de echipamente hidraulice si pneumatice Parker Hannfin, concern american ce ocupa pozitia de lider mondial in ceea ce priveste productia sistemelor si componentelor mentionate, cu aplicatii in numeroase domenii si industrii.

Aceasta companie este pe piata de profil din aceasta tara inca din anul 1996 si a dobandit o vasta experienta in domeniu, iar astazi este capabila sa raspunda cu succes oricarei cerinte in materie de echipamente hidraulice si pneumatice, prin oferta variata de produse si servicii, respectiv a solutiilor oferite. Iar pentru a-si atinge tot mai bine acest scop, aceasta compania a deschis pana in momentul actual 3 locatii ParkerStore, si anume in Galati, Bucuresti si Sibiu, unde clientii au parte de o gama diversificata de produse, consultanta de specialitate, service in perioadele de garantie si post garantie, si multe alte avantaje.

De asemenea, aceasta companie detine autorizatie pentru proiectarea si montarea de grupuri hidraulice, activitate ce face parte din serie variata de servicii oferite in domeniu.

La aceasta companie veti gasi pompe hidraulice cu roti dintate si debit fix, pompe hidraulice cu palete de angrenare, pompe hidraulice cu pistoane axiale si debit fix sau variabil. Indiferent de locul unde doriti sa le amplasati si de destinatia lor de utilizare, va puteti baza pe calitatea produselor si aveti avantajul service-ului de intretinere.

In domeniul utilajelor este foarte importanta garantarea calitatii si functionalitatii pe perioade destul de lungi si mai ales disponibilitatea producatorului de a aduce mereu imbunatatiri produsului.
Pentru mai multe detalii, comenzi sau sfaturi nu ezitati sa contactati echipa acestei companii prin intermediul numerelor de telefon, adresei de email sau formularului de contact de pe pagina web.