Metcry – Porti si garduri fier forjat de calitate

Metcry - Porti si garduri fier forjat de calitate

Metcry - Porti si garduri fier forjat de calitatePorti si garduri fier forjat gasesti peste tot in secolul XXI, insa in trecut fierul forjat era considerat doar un material brut si se utiliza in industria metalurgica. Din fericire, oamenii au inteles ca fierul forjat este si elegant si delicat si poate juca un rol deosebit in amenajarile de tip romantic, in special, dar si in amenajarile rustice si mediteraneene. Prin faptul ca imbraca orice forma, fierul forjat este utilizat pentru a realiza porti si garduri, balustrade, mobila, scari, grilaje si diverse accesorii ce tin de decor.

De ce porti si garduri fier forjat?

 

Este drept ca fierul este prelucrat de secole, chiar de mii de ani, insa abia in ultimele secole i s-au descoperit cu adevarat si proprietatile artistice. In acest scop, fierul este forjat, eleganta lui fiind deosebita.

Cum se obtine fierul forjat? Prin deformarea fierului ce a fost incalzit pana la incandescenta, punct in care devine maleabil. Exista doua metode de prelucrare a fierului ajuns in acest punct: prin prelucrare manuala, indeletnicire veche de mii de ani care se realizeaza prin baterea fierului inrosit cu ciocanul, sau cu ajutorul masinilor hidraulice.

Forjarea fierului si-a atins apogeul in secolele 16-18, iar abia in secolele 17-20 s-a pus mai mult accent pe forjarea artistica si pe utilizara fierului pentru a realiza diverse opere de arta. La inceput se realizau doar obiecte de uz casnic, cum erau felinarele din fier forjat, insa in timp acest domeniu s-a extins si s-au realizat piese de mobilier, porti si garduri din fier forjat sau diverse accesorii precum copertinele sau balustradele.

Daca te intrebi de ce sa alegi porti si garduri din fier forjat trebuie sa stii ca acesta nu moare niciodata. Fierul forjat este deosebit de rezistent, nu este atacat de carii, cum pateste lemnul, si nici nu imbatraneste cum se intampla in cazul materialelor plastice. Nu rugineste, nu este pretentios la ingrijire si nici nu costa foarte mult. O astfel de poarta si un gard din fier forjat rezista cu brio o viata intreaga, chiar daca factorii de mediu nu-i sunt favorabili.

Cine poate realiza porti si garduri fier forjat de calitate?

 

Societatea Metcry din Comanesti se ocupa de tot ceea ce tine de realizarea de porti si garduri din fier forjat de calitate. Aceste produse sunt destinate amenajarilor exterioare si sunt Metcry - Porti si garduri fier forjat de calitate1deosebit de rezistente.

Tot ce tine de proiectare, executie, asamblare si transport, echipa Metcruy o realizeaza cu brio. Pentru a avea parte de poarta si gardul mult visate este bine sa colaborezi strans cu Metcry, sa vii mereu cu idei si dorinte, iar echipa iti va fauri un produs in functie de personalitatea ta. In plus, toate lucrarile sunt de calitate, la pret avantajos si respecta normele europene impuse in acest domeniu.

Tehnologia folosita de catre Metcry pentru a realiza portile si gardurile din fier forjat este performanta, reusind astfel a se obtine diverse modele pentru orice spatiu, fie el rezidential sau chiar comercial. Culoarea poate ramane cea naturala sau pot fi vopsite in negru sau bronz. De asemenea, pot fi imbinate cu sticla semiopaca, pentru un grad sporit de intimitate, si cu diverse aplicatii, pentru un aspect estetic deosebit.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege porti si garduri fier forjat de la Metcry. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Metcry? Pentru detalii, suna la numarul 0744-818.391.

Articol oferit de 2biz.ro.