Milucon – 6 pasi pentru o piscina de vis

Milucon – 6 pasi pentru o piscina de vis

Milucon – 6 pasi pentru o piscina de visVisezi de foarte mult timp sa ai propria ta piscina si te-ai interesat de absolut tot ce este nevoie pentru a-ti putea implini acest vis? Daca este asa, cu siguranta ca ai citit si ai aflat informatii pretioase si cu privire la hidroizolarea piscinei tale. Fara acest strat protector risti ca piscina ta sa se degradeze, iar tu nu-ti doresti acest lucru.

Deci, ce este si ce presupune hidroizolarea unei piscine? In functie de necesitati se folosesc diferite membrane de tipul EPDM, PVC sau TPO si chiar si injectii cu rasini epoxidice, bariere impotriva umiditatii sau placarea cu placi ceramice, toate acestea pentru ca piscina ta sa fie izolata cat mai eficient, astfel incat la contactul cu apa, peretii sa nu se degradeze si tu sa poti profita in continuare de placerea inotului in propria ta piscina.

Cine iti poate realiza o astfel de hidroizolatie de calitate, serviciu care sa-ti asigure ca te vei bucura pentru foarte mult ani de beneficiile unei piscine? Este vorba despre compania Milucon din Bucuresti. De ce sa apelezi la aceasta companie? Deoarece Milucon are o experienta bogata in acest domeniu si putem spune ca a devenit chiar experta in tot ceea ce inseamna hidroizolatii, fie ca facem referire la piscine, terase, subsoluri, tunele sau diferite parcari.

Atunci cand este vorba de impermeabilizarea unor constructii, supraterane sau subterane, Milucon este solutia ideala!

Cum se construieste o piscina?

Desi pare simplu la prima vedere, o piscina se construieste pe etape. Nu este vorba doar de saparea unei gropi, de turnarea betonului si apoi gata, te poti bucura de o piscina. Totul este mult mai complex.

Citeste in continuare pasii pe care constructorii trebuie sa-i urmeze pentru a-ti realiza o piscina de calitate:

1. In primul rand, se elibereaza locul si apoi se sapa groapa pentru piscina, cu un excavator.

2. Se instaleaza fier-betonul.

3. Se toarna betonul in cofrag. Ei bine, o data ajuns aici, te afli la jumatatea drumului si nu mai ai mult pana sa-ti vezi visul implinit.

4. Pamantul excavat se niveleaza si se foloseste pentru a se ridica nivelul solului, daca este necesar.

5. Acest punct este extrem de important. Se aplica hidroizolatia si apoi mozaicul vitroceramic.

6. Un ultim pas este construirea unui gardulet in jurul piscinei pentru a o delimita.

Hidroizolarea – un pas vital pentru viitoarea ta piscina

Cum am mentionat si la inceputul acestui articol, hidroizolarea se face pentru a-ti proteja piscina de apa. Asta daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de ea.Milucon – 6 pasi pentru o piscina de vis1

Acest serviciu ti-l poate efectua chiar echipa de lucratori care au ridicat piscina sau poti contacta o alta echipa. In acest ultim caz vorbim despre Milucon. Echipa acestei companii este specializata in hidroizolarea de piscine, astfel incat tu poti fi sigur ca baietii vor face o lucrare ca la carte.

In primul rand, trebuie ca toata suprafata piscinei sa fie uscata, nivelata si rezistenta. Daca suprafata prezinta fisuri, acestea trebuie reparate cu produse epoxidice. Apoi urmeaza hidroizolatia propriu-zisa, la care se pot folosi diferite tipuri de membrane, in functie de fiecare caz in parte. Dupa aplicarea hidroizolatiei se face placarea si apoi chituirea si in cele din urma piscina ta este gata.

Daca vrei sa beneficiezi de piscina ta pentru cat mai mult timp, alege hidroizolatii piscine Milucon. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Milucon? Suna la numerele 0766-526.542 si 0766-419.049 sau trimite un e-mail pe adresa robertmilucon@gmail.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.