Mim Dragon – Noi nu mimam, noi chiar te scoatem in fata!

mim dragon tuning

Unul din secretele afacerii de succes este vizibilitatea si expunerea firmei (de la domeniul de activitate pana la logo-ul in sine). De acord ca cel mai eficient mijloc de promovare ramane tot vorba “din gura-n gura”, insa pentru ca aceasta sa se faca auzita este necesar ca cineva sa fi vazut  logo-ul firmei respective si domeniul de activitate undeva, poate chiar sa fi apelat la serviciile ei. Indiferent ca este vorba despre simple bannere sau ditamai casetele luminoase, este esential sa aveti cat mai multa expunere.

mim dragon tuningCum faceti asta? Apeland la firmele de productie publicitara. Sunt destul de multe si specializate in parte pe anumite tipuri de productie de materile. Noi va recomandam firma MIM Dragon, caci are o lista lunga de servicii de promovare, astfel ca este practic imposibil sa nu va regasiti nevoile in oferta lor: de la litere volumetrice, casete luminoase, printuri, panouri din panza si inscriptionari auto pana la tuning auto, colantari auto, folie pentru cladiri si personalizari textile. Toate aceste servicii sunt de cea mai buna calitate, iar lucrarile sunt executate in termenii stabiliti impreuna cu fiecare client in parte, conform contractului prealabil, pentru ca numai un client multumit si satisfacut de serviciul oferit reprezinta inca o carte buna de vizita, inca o vorba buna aruncata in piata.

Domeniul productiei publicitare este unul foarte dinamic, fiind mereu in schimbare si gata sa se adapteze cerintelor pietei sau clientilor. De aceea firma MIM Dragon va ofera cele mai inovatoare materiale pentru promovarea firmei sau a produselor dumneavoastra, incercand sa va ofere unicitatea si personalitatea necesare pentru ridicarea si implementarea unui brand sau a unui serviciu, in memoria consumatorului. Astfel puteti iesi in evidenta cu ceea ce doriti sa promovati din afacere, facandu-va remarcati la orice pas si asigurandu-va consecventa si afluxul clientilor.

Printre serviciile oferite de Mim Dragon se numara tuning-ul cu folie auto. Firma dispune de un personal cu o buna pregatire in domeniu si produse de calitate superioara.

Mim Dragon realizeaza tuning-ul masinilor cu folie mata, transparenta sau folie de carbon. Spre exemplu, folia transparenta este aproape invizibila, iar dupa montare protejeaza caroseria masinii de loviturile usoare si zgarieturi.

Foliile auto montate pe geamuri vor mentine aspectul placut al masinii dumneavoastra mai mult timp prin impiedicarea decolorarii tapiteriei, a accesoriilor si a covoarelor. De asemenea, prin aplicarea foliilor auto interiorul masinii va deveni mai racoros si confortabil.

Apaland la serviciile Mim Dragon puteti fi siguri ca masina voastra va arata impecabil. Produsele Mim Dragon sunt de cea mai inalta calitate, iar personalul bine antrenat va lucra intr-un mod profesionsit pentru a oferi cele mai bune rezultate. Nu uitati, promovarea este metoda cea mai buna si cea mai sigura de a va face firma cunoascuta si, de asemenea, modul cel mai eficient pentru ca afacerea dumneavoastra sa supravietuiasca oricarei perioade de tranzitie economica. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Proprietar: MIM Dragon
Ţara: Romania
Judeţ: Olt
Localitate: Slatina
Adresa: Strada Dealul Viilor nr 7
Telefon: 0723 982 975
Fax: 0349 406 382