Colecteaza cu Cami Comexim

Cami Comexim

Cami ComeximFiecare dintre noi are datoria morala de a proteja mediul inconjurator si tot ce ne inconjoara. Un prim pas in acest sens il reprezinta colectarea in mod selectiv a deseurilor. Astfel omul trebuie sa depoziteze hartia ce provine de la cutiile de detergenti, ziare, reviste sau cutiile de cereale intr-un loc separat de celelalte tipuri de deseuri cum sunt ambalajele PET si materialele plastice, sticlele si cioburile, deseurile feroase si dozele metalice (tabla, fier, etc.) sau deseurile umede de tipul resturilor vegetale sau animale. Principalul avantaj pe care reciclarea il aduce mediului inconjurator este reducerea in mod semnificativ a consumului de resurse naturale cum sunt petrolul, apa sau diversele tipuri de energie, precum scaderea nivelului de gaze toxice care sunt emise in aer in mod constant.

Printre deseurile care pot colecta separat in centre speciale a caror activitate principala este colectarea de deseuri se numara si aparatele electronice si electrocasnice. Dar care este definitia deseurilor electrice si electronice? Acestea sunt echipamente care au ca baza de functionare curentul electric sau campurile electromagnetice, dar si echipamente care  genereaza, transporta si masoara acesti curenti si campuri electromagnetice.

Daca electricitate provine de la o simpla baterie, de la un banal panou solar ori de la un alt echipament electric ori de la reteaua electrica are cea mai putina importanta. Mult mai important este daca functia de baza a e dispozitivului se bazeaza pe electricitate. Aceste echipamente electrice se clasifica in urmatoarele categorii, din punct de vedere al colectarii deseurilor electronice:

  • aparate de utilitate casnica de mari dimensiuni;
  • dispozitive de larg consum;
  • dispozitive informatice si de telecomunicatii;
  • aparate de utilitate casnica de mici dimensiuni;
  • instrumente de monitorizare si control;
  • unelte electrice si electronice, exceptia numindu-se uneltele industriale fixe ce au dimensiuni marite;
  • jucarii, echipamente sportive;
  • dispozitive medicale, cu exceptia produselor care au fost implantate si infectate;
  • echipamente de iluminat;
  • distribuitoare automate.

 O firma pentru care protectia mediului inconjurator este importanta, prin colectarea de deseuri reciclabile este Cami Comexim.

Firma Cami Comexim ofera servicii de colectare a deseurilor electronice si electrice (DEE) extrem de sigure. Pentru ca aceste tipuri de deseuri  sunt in mare parte periculoase sau poluante, principala grija a personalului firmei este ca operatiunile de colectare sa se efectueze in conditii de maxima siguranta.

Actuala legislatie nu permite ca unele deseuri, precum aparatele cu utilitate in gospodarie, dispozitivele informatice sau de telecomunicatii cum sunt telefonul mobil sau partile componente ale calculatorului, echipamentele de larg consum ca masina de spalat automata sau mixerul, uneltele electronice si dispozitivele de iluminat, sa fie depozitate in spatii total neadecvate. Acestea pot contine deseori substante extrem de nocive care nu pot fi lasate la voia intamplarii si care pot fi utilizate ca si materie prima in diverse alte aplicatii.

Modul si spatiile de depozitare pe care firma Cami Comexim le foloseste in vederea conservarii deseurile intr-o stare cat mai potrivita, ca sa nu polueze mediul inconjurator sunt foarte sigure. Dupa ce deseurile electronice au fost depozitate in locurile adecvate, acestea sunt trimise catre centrele de reciclare pentru valorificarea lor cat mai eficienta.

Cami Comexim pentru ca ii pasa de natura!

Contact

Companie: Cami ComeximColectare deseuri

Tara: Romania

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str.Automatizarii nr 23 , Sector 1

Telefon: 021 269 42 00 / 0722 62 72 88

Fax: 021 269 40 49

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti sa citeste alte articole doar cu un click aici.