Mobile DJ Service, DJ evenimente de care si tu ai nevoie!

Mobile DJ Service, DJ evenimente de care si tu ai nevoie!

Fie nunta, fie botez, fie petrecere de majorat, indiferent de evenimentul pe care-l organizezi muzica nu poate sa lipseasca. Poti incerca sa faci chiar tu pe DJ-ul, dar nu mai bine ii lasi pe profesionisti sa-si faca treaba? Cine sunt acesti DJ evenimente profi? Este vorba despre Mobile DJ Service din Bucuresti cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, cu echipamente de ultima generatie, cu un playlist generos si cu multa pricepere, pasiune, dedicatie si pofta de viata, asa incat evenimentul tau va fi un mega succes, iar prietenii te vor pomeni intreg anul!

DJ evenimente vine pregatit astfel incat petrecerea ta sa fie un mega succes!

 

De regula, un pachet standard oferit de un DJ evenimente trebuie sa cuprinda urmatoarele:

Mobile DJ Service, DJ evenimente de care si tu ai nevoie!1. In primul rand, DJ-ul, acesta este capul intregii operatiuni;

2. Instrumente de capacitate si de sonorizare pentru ca muzica sa “curga” lin;

3. Boxe puternice, boxe apartinand unei marci profesionale pentru rezultate de exceptie;

4. Un amplificator profi;

5. Un mixer pentru ca DJ-ul sa mixeze cea mai buna muzica;

6. O consola de mixaj;

7. Un microfon pentru dedicatii sau pentru atunci cand invitatii doresc sa ia cuvantul;

8. Un laptop cu zeci de mii de melodii mai vechi sau mai noi, pentru toate gusturile, alternand genurile si anii, astfel incat toti invitatii sa se simta excelent;

9. Optional acest pachet standard poate contine si o masina de fum si una de lumini, atmosfera si ambianta jucand si ea un rol important in organizarea unui eveniment.

Unde poti chema un DJ evenimente?

 

Datorita experientei acumulate in foarte multi ani de munca, un DJ evenimente poate face din petrecerea ta una de neuitat. Poti chema un DJ evenimente la:

– Nunti si botezuri;

– Logodne;

– Aniversari;

– Petreceri private;

– Majorate;

– Petreceri tematice;

– Valentine’s Day si Dragobetele romanesc;

– Banchete de liceu sau de facultate;

– Balul bobocilor;

– Nunta de argint sau de aur;

– Petreceri de Craciun si de Revelion, de Paste sau de zile onomastice.

Pentru Bucuresti, Mobile DJ Service, DJ evenimente, este exact ceea ce cauti!

 

Daca vrei sa te bucuri de servicii profesionale de DJ evenimente, Mobile DJ Service din Bucuresti este echipa de care si tu ai nevoie. De ce? Deoarece vorbim de peste 20 de ani deMobile DJ Service, DJ evenimente de care si tu ai nevoie!1 experienta in acest domeniu, de multa munca si pasiune, de iubire pentru muzica, de dorinta de a multumi toti clientii, dar si datorita numarului enorm de parteneriate si de evenimente la care DJ evenimente Mobile DJ Service a participat de-a lungul timpului.

Sa nu uitam ca DJ evenimente acorda o mare atentie melodiilor din playlist, acestea fiind atent selectionate, variate, pentru ca toate gusturile sa fie satisfacute. Se includ HIT-uri vechi si noi in functie de preferintele tale, ale invitatilor tai sau in functie de specificul evenimentului.

Programul creat de catre Mobile DJ Service va antrena lumea pe ringul de dans, se va dansa, distractia va fi in toi, iar evenimentul tau va fi un succes deoarece este coordonat asa cum trebuie de catre profesionisti, de DJ evenimente Mobile DJ Service.

Daca vrei sa te bucuri de servicii calitate, alege DJ evenimente de la Mobile DJ Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Mobile DJ Service? Pentru detalii, suna la numarul 0745-111.218.

Articol oferit de 2biz.ro.