Mopeka Impex – Producator sapunuri de calitate

Mopeka Impex - Producator sapunuri de calitate

Mopeka Impex - Producator sapunuri de calitateEsti in cautarea unui producator sapunuri, care sa-ti ofere produse de calitate atat pentru familia, cat si pentru afacerea ta? Chiar daca romanii tind sa aiba mai mare incredere in produsele confectionate in strainatate, si in special in cele care provin din Germania – trebuie sa recunoastem, calitatea produselor germane este deja proverbiala – si producatorii din Romania reusesc sa scoata pe piata produse de calitate, in cantitati mari si la preturi deosebit de atractive pentru publicul larg.

De ce trebuie sa cumparam de la straini, cand si romanii se descurca la acest capitol si chiar se descurca bine?! Testeaza si tu sapunurile de la Mopeka Impex din Timisoara si convinge-te!

Cine este Mopeka Impex, producator sapunuri din Timisoara?

 

Mopeka Impex din Timisoara este o firma cu traditie in Romania. Este cunoscuta pe piata de profil de mai bine de 20 de ani si s-a ocupat dintotdeauna, in special, cu cercetarea si producerea de detergenti industriali, produse chimice si produse de uz casnic, emulgatori si alte produse atat de necesare pentru o buna igienizare a locuintelor.

Datorita anilor care au trecut, dar si ambitiei de a scoate pe piata numai produse de calitate, Mopeka Impex a reusit sa creasca in tot acest timp si sa capete un renume national si chiar international, colaborand cu institutii de cercetare din strainatate.

Pentru sapunuri de calitate, nu ezita sa iei legatura cu Mopeka Impex! Acestea sunt sapunuri lichide si sunt potrivite atat pentru uz casnic, personal, cat si pentru institutii publice, restaurante sau pensiuni. Sapunurile lichide pot fi gasite in cantitati variind de la 1 l la 20 de l.

Importanta unui producator sapunuri

 

Tu stiai ca majoritatea oamenilor, mai exact 95%, nu se spala corespunzator pe maini? Cine spune acest lucru? O echipa de cercetatori priceputi de la Universitatea din Michigan. Acestia au supravegheat foarte atent un esantion de 3.749 de oameni si au ajuns la concluzia ca doar 50% dintre barbati au utilizat sapunul dupa ce au folosit toaleta, iar 15% dintre acestia nu s-au spalat deloc pe maini.

Din fericire, in cazul femeilor lucrurile stau mai bine. Un procent de 78% dintre femei s-a spalat pe maini cu apa si sapun dupa ce a folosit toaleta, si doar 7% dintre acestea nu s-au spalat deloc pe maini.

De ce se intampla asa? Tinzi sa dai vina pe o proasta educatie, insa se pare ca multe persoane sunt sensibile daca chiuveta nu este curata. Din pacate insa, mainile murdare sunt deosebit Mopeka Impex - Producator sapunuri de calitate1de periculoase si sunt responsabile pentru 50% dintre cazurile de epidemii si boli, care au la baza un fond alimentar.

Un alt studiu, de data aceasta efectuat de catre German Institute for Quality and Efficiency in Health Care, demonstreaza ca spalatul pe maini este mai eficient decat administrarea vitaminelor. Spalatul pe maini este de fapt profilactic si este de mare efect, luptand eficient impotriva infectiilor.

Acestea fiind zise, se intelege de ce un producator de sapunuri este atat de important, de calitatea produselor sale depinzand sanatatea tuturor oamenilor. Si nu uita, invata-ti copilul de mic sa utilizeze cu incredere si simt de raspundere apa si sapunul de fiecare data cand este nevoie, nu exagerat, caci nici ce-i prea mult nu e bine, insa suficient cat sa elimine murdariile si bacteriile!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege producator sapunuri Mopeka Impex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mopeka Impex? Pentru detalii, suna la numarul 0748-110.818, 0755-083.650. 0740-422.601 sau 0728-982.700.

Articol oferit de 2biz.ro.