Nautica Shop-Vopsea vegetativa, sau cum sa imbunatatesti performantele barcii

Hard Racing Teccel-500x620Intretinerea unei barci presupune nu doar operatiuni de curatare la suprafata. O intretinere corecta si de lunga durata trebuie sa includa si aplicarea de vopsea antivegetativa. Motivul? Vopseaua antivegetativa este special creata pentru a oferi o protectie buna si de durata unei ambarcatiuni. Mai mult, o astfel de vopsea are capacitatea de a imbunatati viteza barcii datorita minimizarii turbulentelor. Pe scurt, cu vopsea antivegetativa oferi protectie barcii si ii imbunatatesti performantele!

Daca esti in cautarea unui furnizor de vopsele antivegetative, apeleaza la Nautica Shop-magazin online in cadrul caruia vei gasi o varietatea de produse destinate posesorilor de ambarcatiuni.

Nautica Shop comercializeaza vopsea antivegetativa pe baza de solventi, aditivi, rasini si pigmenti. Pelicula uscata are o rezistenta deosebita la actiunea apei si reduce semnificativ dezvoltarea vegetatiei marine si fixarea crustaceelor.

Marele avantaj: Nautica Shop iti asigura cea mai comoda si eficienta metoda de achizitionare. Poti comanda vopsea antivegetativa direct pe pe internet, cu ajutorului unui singur click!

Protejeaza-ti ambarcatiunea  cu vopsea antivegetativa si transforma-ti pasiunea intr-o activitatea zilnica!

Vopsea antivegetativa-Pentru un plus de protectie!

Pentru unii este meserie, pentru altii o pasiune mostenita din tata in fiu, iar pentru majoritatea este o modalitate inedita de petrecere a timpului liber. Navigatia este, fara indoiala, o activitate ce implica nu doar pricepere si rabdare ci si un strop de atentie in ceea ce priveste intretinerea. Pentru ca o barca sa fie functionala si ingrijita adecvat, este necesara aplicarea unui vopsele antivegetative.

De ce vopsea antivegetativa?

Chiar daca la suprafata ambarcatiunile arata impecabil, partea de jos (chila barcii) necesita o masura de protectie suplimentara. De ce? Organismele acvatice prezente in apele naturale  pot dauna grav ambarcatiunile de orice gen, fie ca este vorba de iahturile luxoase, de barcile pentru pescuit ori de cele utilitare.

In timp, melcii si scoicile din apa se pot depune pe suprafata ambarcatiunii, formand un strat gros, aproape imposibil de curatat prin metode traditionale. In plus, stratul de organisme vii ingreuneaza barca si  mareste frecarea cu apa, reducandu-i considerabil viteza.Pentru a elimina aceaste probleme, specialistii recomanda aplicarea unei vopsele antivegetative.

Vopseaua antivegetativa previne dezvoltarea organismelor vii pe corpul ambarcatiunilor. Uscarea rapida permite aplicarea si lansarea in aceeasi zi (dupa doar 20 de minute de la aplicare)! Metoda este una practica si deloc costisitoare pentru iubitorii de ambarcatiuni. Aplicarea propriu-zisa nu necesita conditii speciale si nici aportul unui profesionist.

Vopsea antivegetativa, doar prin Nautica Shop

Nautica Shop vine in intampinarea tuturor pasionatilor de ambarcatiuni si navigatie cu o varietate de vopsele antivegetative-vopsele deosebit de eficiente pentru toate tipurile de barci . Produsele sunt disponibile la un pret bun.

Iti propunem un antivegetativ pentru barci, capabil sa ofere protectie indelungata in zonele cu contaminare medie si joasa. Vopseaua ofera randament si protectie atat in apele dulci cat si in cele sarate.

Vopseaua antivegetativa contine un solvent foarte volatil ce favorizeaza uscarea rapida si utilizarea barcii imediat dupa aplicarea peliculei. Suprafata vopsita va fi foarte neteda  si nu va necesita slefuire.In plus, vopseaua este foarte fina si nu ingreuneaza chila barcii. Produsul  reduce substantial dezvoltarea vegetatiei marine si fixarea crustaceelor pe partea submersa a unei ambarcatiuni.

Pentru a comanda vopsea antivegetativa, este suficient sa vizitezi pagina www.nautica-shop.ro. Efectuam livrari in toata tara!