Scapa de PET-uri cu Prese Balotat Pet de la EkoLinea

8046a6f6b2e594cd66902e024906438bSunteti in cautarea unei prese balotat pet de buna calitate si la pret mic? Firma EkoLinea va vine in ajutor cu a varietate de modele de prese balotat pentru diverse deseuri cum ar fi carton sau pet-uri, de diferite capacitati.

EKOLINEA a fost infiintata in 2007 ca o societate cu capital mixt privat, iar astazi activeaza in domeniul importului si distributiei  de utilaje si echipamente pentru gestionarea deseurilor solide uscate si/sau umede, municipale, industriale, reciclabile sau nu.

EKOLINEA colaboareza doar cu firme de renume in Romania, cum ar fi MBT Gmbh, IMABE IBERICA SA, ABBA Pressen Gmbh, STRAUTMANN UMWELTEHNIK Gmbh sau BLIK. EKOLINEA va pune la dispozitie  servicii profesionale de  intretinere  si  depanare,  post  vanzare, in baza unui contract de prestari servicii, precum si asistenta tehnica la montaj, punere in functiune si mentenanta.

Ce este o presa balotat pet?

Presa de balotat confera si un grad inalt de manevrabilitate si siguranta, neexistand riscul ca angajatul care actioneaza butonul de pornire sa fie accidentat in vreun fel, intregul process fiind unul 100% automatizat. Practic, presa de balotat realizeaza in totalitate procesul de compactare, angajatii fiind obligati doar sa incarce deseurile care urmeaza sa fie compactate.

Presele de balotat pet sunt folosite pentru a reduce volumul de materiale eliminate ca deseuri de dimensiuni mari, cum ar fi sticle PET. Acestea sunt comprimate, si grupate intr-un balot, care este usor de depozitat si manipulat. Care sunt beneficiile oferite de o presa de balotat pet-uri? Economisiti spatiu si mana de lucru, bani si timp pentru colectarea deseurilor, imbunatatind in acelasi timp igiena si curatenia de la punctul de lucru.

Presa de balotat PET-uri de la EkoLinea produce baloti de cca 40 kg de PET-uri, fiind dotat cu un sistem patentat de perforfare care face sa nu fie necesara desfacerea capacelor de la sticlele de plastic inaintea compactarii. Ofera o productivitate foarte mare datorita camerelor duble care permit incarcarea camerei libere in timp ce presa compacteaza in cealalta camera.

Tipuri de prese oferite de EKOLINEA

Prese orizontale

Prese pentru compactat butoaie metalice

Prese cu legare automata tip canal

Prese stationare

Prese verticale

  • Unicamerale cu capacitate mica
  • Unicamerale cu capacitate medie
  • Unicamerale cu capacitate mare
  • Multicamerale

Ca si consum de energie, presa de balotat PET-uri nu presupune costuri mari. Se poate vorbi de un consum minim care se compenseaza cu sumele aduse in urma balotilor dusi pentru reciclare. Se poate introduce o cantitate destul de mare de PET-uri sau alte materiale, si se obtine fara indoiala o compactare care diminueaza considerabil dimensiunile avute inainte de a fi bagate la presa.

La EkoLinea gasiti o varietate de prese de balotat in functie de necesitatile dumneavostra. De acum incolo nu trebuie ocupati spatiu pretios pentru a depozita deseurile sau sa va chinuiti cu un volum mare de deseuri atunci cand trebuie sa le transportati. Puteti reduce semnificativ acest volum simplu si eficient cu presele de balotat pet de la EkoLinea.