Necesitatea unui aparat manual semanat pentru sere

CMa

Natura ofera oamenilor tot ceea ce acestia au nevoie, mai ales alimente, insa daca pe vremuri  lucrarile campului sau plantarea de legume erau facute in mod simplu, doar prin munca fizica, in repzent, cultivatorii au la indemana echipamente si utilaje care ii ajuta la obtinerea unei recolte bogate dar si mult mai sanatoase. Serosem, producator de utilaje agricole va ofera o gama completa de produse si utilaje necesare in domeniul agriculturii. Printre acestea se enumara si gama de semanatoarele manuale pentru recolte de legume si nu numai. Acest aparat manual semanat este ideal pentru recolte mici de legume atat pentru spatii deschise, cat si pentru serele de dimensiuni reduse.

De ce sa folositi un aparat manual semanat

Vom dedica acest articol celor care si-au amenajat sere si detin un aparat manual semanat. Venim sa oferim cateva sfaturi pentru imbunatatirea recoltei si mai ales pentru a putea avea o recolta sanatoasa si productiva. Dupa cum se stie foarte bine, spre deosebire de terenurile in aer liber, serele ofera conditii perfecte si controlabile de temperatura si irigare pentru plantarea de legume, fructe si plante aromatice. Cum multi posesori de sere isi doresc o productivitate cat mai buna indiferent de conditiile meteorologice, posibilitatile de control termic interior sunt foarte vaste. Exista solutii performante de incalzire pentru sere, dar si echipamente de irigatie speciale ce permit un flux continuu de apa si nutrienti prin care se pot elimina daunatorii sau alti agenti daunatori.

Folosirea unui aparat manual semanat este recomandata in interiorul serelor deoarece prin utilizarea acestuia veti reduce considerabil timpul necesar semanarii semintelor. Acest utilaj este perfect atat pentru sere si spatii mici, dar si in zonele inclinate, denivelate sau cele care pot fi gasite in zona pomilor fructiferi sau acolo unde utilajele mecanizate sau motorizate nu pot avea acces. De asemenea, folosirea unui astfel de aparat manual semanat este si o modalitate ecologica de a va planta semintele.

Un aparat manual semanat pentru seminte mici si mari de legume

Acest aparat manual semanat poate fi folosit pentru semanarea tuturor tipurilor de seminte, de la cele mai mici cum sunt cele de mac, pana la cele mai mari, cum ar fi mazarea sau fasolea. Apratul este dotat cu doua tije perforate pentru a controla cantitatea de seminte. Astfel, puteti crea rasaduri liniare sau in cuiburi. Distanta dintre aceste peticuri poate fi controlata la distante exacte, 20, 30, 40, si 60cm. Astfel veti reusi sa distribuiti in mod uniform semintele.

Profitabilitatea unei recolte poate fi imbunatatita atat prin utilizarea acestui aparat manual semanat dar si prin seria de masuri de eliminare a daunatorilor dar si de tratare a pamantului cu diferite tipuri de fertilizatoare. La Seorsem veti putea gasi o gama completa de utilaje de semanat pentru mai multe tipuri de culturi. De asemenea, tot pe siteul nostru, www.serosem.ro veti putea gasi utilaje necesare pentru semanarea si pregatirea solului pentru gazoane. Toate aceste produse sunt la cea mai buna calitate avand preturi speciale si accesibile. Va asteptam asadar, sa va procurati cele mai bune solutii pentru legumicultori si nu numai.

admin

admin