Imprimante second hand acum si pe retea

imprimanta_a4_hp_color_lj_cp2025_poza_1

Fie ca doriti sa o folositi in casa pentru a va lista diferite documente personale sau pentru un birou sau o firma, Fabi Comimpex va ofera o gama variata de imprimante second hand de cea mai buna calitate, perfecte pentru orice tip de birou, fie ca este cel de acasa sau de la sediul unei firme.  De foarte multe ori ati auzit despre ideea de a printa documente de pe telefonul inteligent sau tableta fara a va mai conecta device-ul la un calculator. Ei bine, in cadrul acestui articol vom explica sistemul de printare wireless pe intelesul fiecaruia dintre dumneavoastra.

Majoritatea tipurilor de imprimante second hand laser pot fi conectate

Veti avea nevoie de una sau mai multe imprimante second hand sau noi, insa important este ca acestea sa fie echipate cu o conectivitate prin retea. Primul pas este acela de a va asigura ca aveti un router wireless, o imprimanta capabila de conexiune la retea (Network Printer) precum un cablu UTP Enthernet. Majoritatea tipurilor de imprimante second hand pe care vi le oferim sunt dotate cu port UTP pentru a putea fi conectate la un router.

Odata ce v-ati asigurat ca aveti toate cele necesare, conectati imprimanta la router folosind cablul UTP. Un router wireless are in general mai multe porturi UTP, insa numai unul este de o culoare diferita, result sunt numerotate. Dupa cum spuneam, majoritatea modelelor de imprimante second hand pe care le puteti gasi la noi sunt dotate cu posibilitatea de a fi conectate la retea. Portul este situat in spatele imprimantei. Pentru a localiza acest port, consultati manualul imprimantei. Conectati imprimanta in portul 1 al routerului, apoi porniti ambele deviceuri si aspteptati cateva minute pentru a permite ca cele doua echipamente sa comunice intre ele.

Aceste imprimante second hand laser au de obicei un panou LCD de control precum si o serie de butoane pentru a putea seta diferite aspecte ale acesteia. Pentru a configura imprimanta, folositi meniul de “Setup” sau meniul de control pentru a lista o foaie ce contine datele legate de imprimanta. Pe dumneavoastra va intereseaza mai exact adresa de IP listata. Pentru a putea printa configuratia imprimantei, consultati pasii exacti nominalizati in manualul imprimantei.

Imprimante second hand accesibile de oriunde

Acum ca avem imprimanta conectata, ce mai ramane este sa instalam pe laptop sau pe computerul conectat la retea programele necesare pentru a putea accesa imprimanta. Majoritatea tipurilor de imprimante second hand nu necesita driver-e speciale, in orice caz, fiecare imprimanta vine insotita de tot pachetul software necesar. Aplicatii precum Office dar si browsere-le au capacitatea de a accesa imprimanta. Pentru a acesa imprimanta cu un device inteligent, aveti nevoie de aplicatii de genul “remote print” . Acestea au rolul de a cauta practic orice imprimanta prezenta in retea si de a-i trimite documentul spre listare.

Pentru a va documenta mai bine despre aceste informatii, dar si pentru a alege o imprimanta din seria noastra de imprimante second hand va asteptam pe siteul nostru, www.fabi.ro locul unde veti gasi paleta completa de imprimante si servicii pentru acestea. Va asteptam!

admin

admin