Noi, aici, iti facem cunostinta cu cei care iti vor fi de maine clienti

lista firme

lista firme

Compania dumneavoastra presteaza servicii sau ofera produse de care este nevoie pe piata. Noi va punem la dispozitie o lista firme, creata si actualizata continuu de ani de zile. Experienta pe care o avem in domeniu ne da posibilitatea de a va oferi date cu cei care sunt interesati de ceea ce dumneavoastra oferiti. In acest mod veti obtine fie colaboratori de nadejde, fie client certi si seriosi.

Baza de date cu lista firmelor din Romania este accesata si utilizata de catre entitatile care direct sau indirect, devin sau aduc beneficiari ai produselor dumneavoastra. De obicei departamentele de vanzari, pentru dezvoltare si de marketing sunt apelantii obisnuiti ai websieteului nostru. In acest sens, acele companii doresc sa se promoveze, sa se faca cat mai bine cunoscute si in acelasi timp sa gaseasca servicii, produse si parteneri cu care sa poata incheia contracte economice.

Pricipalele domenii din care provin clientii nostri sunt constructii, transporturi, ITC, HORECA, Industrie, Comert.

Contactul direct si continuu cu firmele interesate este pentru dumneavoastra un avantaj provenit dintr-un cumul de atuuri: rapiditate, targetarea exacta a clientului sau partenerului, costurile cele mai mici. Sunteti scutiti de un efort consumator de resusrse financiare si de timp, in gasirea pietei de desfacere pentru compania dvs.

Toate categoriile de organizare isi gasesc locul in baza noastra de date: pf, srl-uri, pfa-uri, inteprinderi individuale, pfi, etc.Experienta de noastra de peste 6 de zile a facut sa detinem suma de peste 1 milion de parteneri, intre care fac parte si cei care vor fi asociatii dvs in afaceri.

Va putem stisface o multime de cerinte, care sa aiba ca si rezultat obtinerea rezultatului cel mai favorabil businessului dvs. Spre exemplu bazele de date cu liste firme pot fi segmentate dupa diverse criterii: demografice (sex, varsta, adresa, localitate, judet), de lifestyle (stare civila, posesor auto, situatie locativa, asigurat sau nu), nivel studii, ocupatie, nivel venituri.

Suntem aici pentru garantarea succesului dumneavoastra, asa cum am reusit de-alungul anilor pentru clientii nostrii.

admin

admin