Granit Bucuresti – cea mai decorativa piatra

granit bucuresti

granit bucuresti

Pentru a obtine efecte si stiluri de design foarte apropiate de natura, pe larg este folosit pentru placari de interior si exterior granitul – o roca dura, care este alcatuita abundent din cristale minerale, ce confera unicitate si caracteristici deosebite la lucrarile de placare in bai, bucatarii si birouri. La exterior placile de granit Bucuresti sunt folosite pentru terase, soluri si balcoane. Pentru spatiile caracterizate de tonuri calde sunt folosite placile de granit de nuante cromatice. Fiind impermeabil la apa si substantele chimice, fac pardoselile din granit sa aiba multe avantaje. Fiind prelucrat iar apoi lustruit usor, granitul are un aspect de oglinda. Este cea mai decorativa piatra, deoarece paleta de nuante si texturi este parte impresionanta. Peretii din granit evoca o energie dinamica, care poate induce un rol decorativ.

Granit Bucuresti pentru bai si bucatarii

Granitul se intelege cel mai bine cu ordinea. Ste un material natural, de o frumusete aparte, nu este foarte costisitor, iar intretinerea este periodica. Un lucru foarte important este finisarea si amenajarea baii, deoarece este o incapere strict functionala. Granit Bucuresti folosit la pardoselile din aceasta incapere are un aspect deosebit, rezistent la aburi si la alunecare. Granitul indeplineste cu succes aceste conditii.

Granit Bucuresti pentru amenajari exterioare

Durabilitatea si rezistenta granitului a fost apreciat inca din antichitate fiind folosit pe larg la amenajarile exterioare. Granit Bucuresti este folosit permanent la placarea fatadelor, gardurilor, teraselor si stalpilor de sustinere. Cu succes este folosit pentru pavarea curtilor si aleilor din gradini. Avem posibilitatea de a amenaja niste spatii deosebite de relaxare si odihna. Cascadele, fantanele, suporturile pentru flori vor bucura, privirea oricarui gospodar. Nu doar plantele infrumuseteaza gradina, dar si piatrele naturale, care pot fi folosite ca delimitare a spatiilor si aleilor. Nu exista limita in materie de estetica, culorile granitului permite cele mai variate modele si amenajari.

Granit Bucuresti de pe toate continentele

Decolandia impora granitul din diferite tari. De exemplu granitul Raiso Multicolore, este adus din India, si are o coloratie foarte vie si o granularitate fina de culoare alba, neagra si rosie. Maculato marcone, un granit maro cu pete negre si gri este un material foarte dens cu un numar foarte mic de pori. Din Norvegia a fost adus granitul Perle Smaraldo, de o structura cristalina unica, este foarte rezistent la intemperii. Orice granit Bucuresti este de o calitate de invidiat si poate fi procurat doar accesand site-ul firmei www.decolandia.ro.

admin

admin