Novakim, lider national privind conceptele de lux. Sfaturi de la Canakci Ion Florin

Canakci-Ion-Florin

Canakci-Ion-Florin

Orice om de afaceri stie ca are nevoie atat de inteligenta, cat si de perseverenta, pentru a reusi in afaceri. Canakci Ion Florin a reusit sa duca la un alt nivel ideile si coneptele pe care le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Mai bine spus, fiecare idee de afacere pornita si adusa la stadiul de maturitate nu numai ca a adus profit, dar a adus si un plus de experienta necesar in alte proiecte, mai complexe si mai de lunga durata. Intelegand cu adevarat nevoile clientilor si partenerilor sai, Novakim a reusit sa ofere pe piata exact produsele de care oamenii aveau nevoie, fara sa faca rabat la costuri de productie sau la calitate. Acesta este si motivul pentru care toate produsele comercializate de acest brand pot fi folosite in deplina siguranta, pentru o lunga perioada de timp. Fiind active pe numeroase piete, acest brand a reusit in timp sa devina unul competitiv, dornic de afirmare si promovare atat in Romania, cat si in alte tari in care isi desfasoara activitate, cum ar fi Belgia, Germania sau Turcia.

Novakim International, secretul oamenilor intreprinzator

Antreprenorul Canakci Ion Florin este unul dintre promotorii conceptelor de lux pe piata din Romania, oferind astfel clientilor care inteleg cu adevarat ideea de stil si eleganta produsele de care acestia aveau nevoie pentru a se afirma. Casa pare se fie obiectul cel mai de pret al fiecarui om in parte. Acela este locul in care isi creste familia, acolo unde petrece cele mai fericite clipe alaturi de cei dragi. Astfel, alegand sa o infrumusetare elganta si de efect, clientii demonstreaza ca isi iubesc familia si doresc sa le ofere celor din jur ce este mai bun in viata.

Canakci Ion Florin, antreprenorul de succes care stie cum sa faca diferenta

Din ce in ce mai multe companii aleg sa vanda produse pe banda rulanta fara sa fie interesate daca acestea se pliaza perfect pe nevoile si dorintele clientilor sai. Acest lucru duce de multe ori la pierderea unei anumite cote din piata. Acesta nu este si cazul lui Canakci Ion Florin care incearca in primul rand sa inteleaga modul in care piata gandeste si reactioneaza la anumiti stimuli prin cercetari de piata complete si complexe. Ulterior, se incepe productia in masa, lasand in acelasi timp la latitudinea clientului modul in care produsul final urmeaza sa arate. Beneficiind de o echipa unita, cu o vasta experienta in acest domeniu, Novakim ofera o gama larga de produse care au inglobate transportul si montajul gratuit pe toata suprafata Romaniei. Mai mult, toate ideile trec in primul rand prin mainile designerilor companiei care pot transforma orice vis sau concept intr-o schita care poate fi pusa cu usurinta in aplicare.

Idei complexe pentru produse diverse, numai prin Novakim

Canakci Ion Florin a reusit sa duca la bun sfarsit toate ideile pe care le-a avut de-a lungul timpului, ducand mai multe businessuri la maturitate in varii domenii. In prezent, Novakim International este un brand complet, bazat pe dezvoltarea activa a pietei pe care actieaza.

admin

admin