Panouri solare Bramac, de la Prodcombilc-Calitate nemteasca!

panouri solare bramac

panouri solare bramacScapa de facturile uriase si de neplacerile cauzate de intreruperea alimentarii cu energie electrica! Firma Prodcombilc iti vine in ajutor cu o oferta avantajoasa la panouri solare Bramac! Lasa grija facturilor in seama acestora! Calitatea foarte buna a produsului mentionat, pretul avantajos si eficienta inregistrata sunt doar trei dintre motivele pentru care faci o investitie cu adevarat buna achizitionand panouri solare Bramac!

 Alege sa folosesti panouri solare Bramac!

Stim cu totii ce se spune despre resursele din subsolul planetei. Ca sa mai amanam cat de cat ziua in care le vom epuiza, dar si pentru a scadea gradul de poluare a mediului inconjurator, este ideal sa folosim panouri solare Bramac. Acestea se gasesc in oferta firmei Prodcombilc si prezinta urmatoarele avantaje:

– nu polueaza;

– folosesc energia alternativa (transforma energia solara in energie electrica. Asadar, daca tot locuiesti intr-o zona unde razele solare sunt prezente o mare parte din zi, de ce sa nu profiti de acest lucru, cu atat mai mult cu cat nu daunezi mediului inconjurator?);

– potrivit informatiilor producatorului, asigura incalzirea a pana la 70% din apa menajera necesara intr-o locuinta;

– cresc valoarea imobilului. Cu alte cuvinte, daca montezi panouri solare Bramac, apoi vinzi locuinta, vei primi o suma mult mai mare pe constructie decat daca nu le-ai fi avut;

– pot sustine incalzirea centrala, acest lucru fiind deja testat. Deci nu mai ai nevoie de lemne sau de gaze naturale pentru a obtine caldura in locuinta.

 Date tehnice despre panouri solare Bramac

– sunt adaptabile;

– sunt de calitate superioara, purtant eticheta „Made in Germany”;

– se monteaza usor atat pe suprafete plane, cat si pe acoperisuri deja existente;

– ca sa le fixezi pe acoperisul locuintei, nu trebuie sa tai tiglele periferice;

– se potrivesc cu toate tipurile de invelitori conventionale, asigurand o imbinare etansa;

– le primesti cu o garantie de 10 ani. In plus, garantia si service-ul sunt asigurate de firma Prodcombilc;

– au design modern si placut.

 Prodcombilc – firma care vinde panouri solare Bramacpanouri solare bramac

De 23 de ani, firma Prodcombilc se ocupa cu vanzarea produselor necesare pentru constructii, amenajari in constructii si instalatii, iar de peste 18 ani si cu izolarea si montarea invelitorilor la acoperisuri.

Produsele comercializate sunt de calitate foarte buna, provenind de la companii de renume din domeniu, cum ar fi: Austrotherm, Bramac, CeramicaIasi, Holcim, Kronberger, Proges, Swisspor, Tondach Polyglass Romania, Velux etc.

In oferta se gasesc: pavaje si borduri pentru curte si gradina, adezivi, ferestre de mansarda si panouri solare, sisteme complete de invelitori din tigla, caramida pentru ziduri, faianta si gresie pentru interior / exterior etc. Produsele se afla in ambele depozite ale firmei, din orasul Focsani.

Nu mai sta pe ganduri! Cum facturile la electricitate cresc de mai multe ori pe an, iti trebuie un sistem alternativ, care sa-ti ofere aceleasi servicii, dar la costuri mai mici. Comanda de la Prodcombilc cateva panouri solare Bramac! Vei observa avantajele in scurt timp de la montarea lor.

Date de contact

Adresa: Focsani, str. Unirea Principatelor, nr. 73

Telefon: 0337.401.235