Criptarea datelor o solutie pentru transmiterea datelor in siguranta

criptare date/e-mailuri

criptare date/e-mailuri

Necesitatea de a cripta informatiile exista dintotdeauna. Astazi, mai mult ca niciodata, informatii confidentiale se transmit zilnic intre institutii guvernamentale si / sau companii, in fiecare minut probabil, mii de cetateni isi introduc datele de identificare a cardurilor de credit sau debit pentru a face cumparaturi online. Pentru ca aceste date confidentiale sa nu ajunga pe mana persoanelor neautorizate sa le utilizeze exista criptare date / emailuri.

Compania noastra, Badas Business va pune la dispozitie aceasta solutie pentru a va putea proteja datele si acestea sa circule de la expeditor la destinatar in completa siguranta. Pe site-ul nostru www.badas.ro veti putea sa gasiti oferta noastra completa dar si o echipa de profesionisti gata sa va puna la dispozitie toate informatiile si serviciile noastre.

Criptarea datelor un element esential pentru orice companie

Practic, putem spune despre criptare date / e-mailuri ca sunt o stiinta care utilizeaza matematica pentru a cripta sau decripta informatiile, cu alte cuvinte, sa securizeze informatiile stocate sau transmise.

Reversul medaliei este reprezentat de criptanaliza care este o stiinta a analizarii si spargerii codurilor prin care se codifica datele.

Aceasta criptare date / e-mailuri se face cu ajutorul unui algoritm si a unei chei de criptare. Algoritmul este practic o functie matematica folosita efectiv in procesul de criptare si decriptare. Combinarea algoritmului cu o anume cheie de criptare da un rezultat diferit de combinarea aceluiasi algoritm cu o alta cheie de criptare. In urma procesului de criptare informatiile devin indescifrabile si singurul mijloc de a le ,,traduceā€ este detinerea cheilor cu care s-a realizat criptarea.

Servicii de inalta calitate oferite de Badas Business

Compania noastra dispune de certificari care atesta atat serviciile oferite cat si implementarea si mentinerea sistemului de management al calitatii si de mediu conform standardelor ISO aferente. Acest lucru, impreuna cu o experienta vasta in oferirea unor astfel de servicii de criptare date / e-mailuri ne-au propulsat printre companiile de top care ofera astfel de servicii.

De-a lungul timpului a fost destul de simplu sa mentinem aceasta imagine intrucat ne-am axat intotdeauna pe oferirea unor solutii viabile dar si de inalta calitate.

Prin accesarea acestor servicii de criptare date / e-mailuri nu numai ca veti beneficia de servicii de inalta calitate dar veti si dovedi ca sunteti responsabil fata de datele confidentiale pe care le transmiteti iar acest lucru va crea incredere din partea clientilor dumneavoastra ceea ce este deosebit de important.

Pentru detalii si comenzi asteptam sa ne contactati!

Compania noastra s-a remarcat de-a lungul timpului prin experienta, seriozitate si profesionalism de fiecare data cand a fost vorba despre furnizarea serviciilor.

Daca este sa rezumam ce inseamna criptarea datelor pentru o entitate economica intr-un singur cuvant, atunci am putea spune ca totul. Astfel se evita producerea de scurgeri de informatii dar si a multor probleme care pot decurge din aceasta. Daca v-ati gandit deja sa apelati la serviciile de criptare date / e-mailuri si nu stiti la ce companie sa apelati, Badas Business va asteapta cu o oferta competitiva la nivelul pietei. Despre ce avem de oferit dar si pentru a ne contacta, va asteptam pe site-ul nostru www.badas.ro.

admin

admin