Panouri solare plane – Solarom te ajuta sa te bucuri de energia solara !

SOLAROM-SLIDER-e1426238593826Mijloacele alternative de producere a energiei sunt tot mai cautate de catre oameni. Cauzele sunt numeroase, acestea putand fi de natura financiara, din motive etice si ecologice, avand in vedere ca utilizarea resurselor este limitata si dauneaza asupra mediului inconjurator, precum si confortul adus de acestea. Asadar, panourile solare ai castigat tot mai mult teren datorita rezultatelor satisfacatoare si randamentului mare. Acestea sunt imbunatatite pe zi ce trece, astfel ca varietatea modelelor  va permite sa alegeti exact ce va este necesar.

Solarom va pune la dispozitie panouri solare plane, ideale pentru sistemele de producere a apei calde. Aceasta companie comercializeaza sistemele solare si diverse alte accesorii eferente acestora, provenite de la producatori de renume international, precum SunSystem sau Solahart. Astfel, beneficiati nu doar de calitate, dar si de preturi avantajoase, avand in vedere ca  o astfel de investitie este destul de costisitoare.

Acestea sunt disponibile in mai multe variante, astfel incat fiecare client sa aleaga alternativa avantajoasa pentru nevoile sale. Desigur, specialistii Solarom stau oricand la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi consultanta de specialitate, intrucat alegerea produsului corect este extrem de importanta. Tot aici veti gasi si restul componetelor de care aveti nevoie pentru un sistem complet.

Panouri solare plane – avantajele unui sistem  de energie solara performant

In primul rand trebuie sa stiti ca aceste panouri solare plane au o suprafata de absorbtie a energiei mare. Atunci cand soarele este puternic, energia degajata este foarte mare si astfel va veti bucura de resurse suficiente pentru consumul personal. In plus, aceste panouri  au in mod garantat o perioada de viata lunga, in tot acest timp functionarea lor incadrandu-se in parametrii optimi.

Desigur, eficienta lor se datoreaza materialelor speciale, care le confera proprietati selective de absorbtie a razelor solare, dar si o rezistenta excelenta de-a lungul timpului. In general, panourile solare plane sunt realizate din aluminiu eloxat, ceea ce inseamna mai exact profile de aluminiu in combinatie cu vata minerala.  La acestea se adauga geamuri din sticla, insotite de niste garnituri speciale confectionate din cauciuc.

Asadar, datorita puterii mare de absorbtie,  veti beneficia de apa calda indiferent ca este vara sau iarna.Fiecare raza de soare este valorificata, aceste panouri solare plane avand o eficienta de cca. 95%. Acest lucru inseamna ca riscul sa ramai fara apa calda este foarte mic, ceea ce genereaza un nivel de confort extrem de ridicat.

Profita de oferta Solarom si comanda panouri solare plane!

Daca v-ati saturat de costurile facturilor de energie electrica sau gaz, inseamna ca este momentul sa faceti o schimbare. Solarom vine in sprijinul dumneavoastra cu panouri solare plane, ideale pentru cei care isi doresc sa beneficieze de apa calda menajera in mod constant. Astfel, puteti opta pentru una dintre variantele disponibile : panouri cu cuprafata de 1.66, 2.15 sau 2.7 mp dotate cu placa de absorbtie din cupru sau panouri cu cuprafat de 2.4 sau 2 mp, a caror placa de absorbtie este de aluminiu. Pentru informatii si recomandari, nu ezitati sa ne contactati!